Βήμα τίτλου για την Ίντερ

προγνωστικά ιταλίας με αγώνα Ίντερ Τζένοα από τη Serie A.

Ο Bats αναλύει την αναμέτρηση της Ίντερ με την Τζένοα, καταλήγοντας σε δύο επιλογές που φτάνουν το 2.10.

Προγνωστικά: Ίντερ – Τζένοα

Από Ιταλία προέρχονται τα σημερινά μας προγνωστικά, με σημεία σε γκολ αλλά και στατιστικές κατηγορίες. Η Ίντερ αυξάνει ολοένα και περισσότερο τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και πλέον απλά περιμένει να μάθει πότε θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Serie A. Είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία, γεγονός που πέρα από τους βαθμούς της αποδεικνύει και η επίδοσή της επιθετικά αλλά και αμυντικά.

Η Τζένοα από την πλευρά της κινείται στη μετριότητα και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας. Δεν έχει πολλές ελπίδες στο «Μεάτσα», εκεί που μετρά εννιά σερί ήττες. Μάλιστα, στα τελευταία επτά παιχνίδια δεν έχει καταφέρει καν να βρει δίχτυα. Η κυριαρχία των «νερατζούρι» θα είναι δεδομένη και το over 2,5, με απόδοση 1.82 στη WinMasters, αξίζει να μπει στις επιλογές μας. Αν έχουν όρεξη και συνεχίσουν όπως τον τελευταίο καιρό (έχουν βάλει τέσσερα γκολ σε καθένα από τα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος), μπορούν να το βγάλουν κι από μόνοι τους. Επιπλέον, θα πάρουμε και τις 18+ τελικές της Ίντερ στο 2.10 της Novibet.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
21:45
Ίντερ - Τζένοα
Over 2,5
1.82
BET: 27 units
Ειδικό
21:45
Ίντερ - Τζένοα
Ίντερ 18+ προσπάθειες για γκολ
2.10
BET: 23 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις