Με φαβορί και ειδικά παικτών στο φινάλε!

Προγνωστικά στοιχήματος με την εικόνα να απεικονίζει παίκτη από την ομάδα του βόλου.

Ο Θάνος Κούρος έχει προγνωστικά στοιχήματος από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τον Σέρβο στην Καισαριανή

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Καλό κέρδος μεσοβδόμαδα, μόνο η ΑΕΚ μας τα χάλασε. Σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος σε ότι αφορά την κανονική περίοδο και εμείς φυσικά έχουμε αρκετά προγνωστικά στοιχήματος.

Απ’ τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του προγράμματος αυτό της Κηφισιάς με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Καισαριανής. Δύο ομάδες με στόχο την παραμονή, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε δεινότερη θέση βαθμολογικά. Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν για να κυνηγήσουν την νίκη. Θα επιλέξω μια τελική στο τέρμα για τον Οζέγκοβιτς, ο οποίος μας πλήρωσε και μεσοβδόμαδα. Ως fun bet θα κρατήσω και δύο τελικές στην εστία για τον Σέρβο, ο οποίος επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο όριο και στην Τρίπολη.

 

Με τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή του Πας

Την ίδια ώρα στα Γιάννενα ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Ατρόμητο. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν μπορώ όμως να στηρίξω τους γηπεδούχους σε αυτές τις τιμές. Η επιλογή μου και εδώ θα έχει να κάνει με ποδοσφαιριστή. Ο Πέδρο Κόντε πήρε ανάσες κόντρα στην ΑΕΚ και περιμένω να βρει μια τελική στην εστία, σε ένα παιχνίδι που λογικά η ομάδα του θα δημιουργήσει ευκαιρίες.

 

Στο ίδιο μοτίβο ο Ολυμπιακός

Τρίτη στάση, Φάληρο, για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο. Ένας Ολυμπιακός ο οποίος μπορεί να αγχώθηκε, νίκησε όμως στο Αγρίνιο ενώ ξεκούρασε και αρκετούς βασικούς. Σήμερα κόντρα στον Βόλο περιμένω να έχει ευκολότερο έργο. Οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν με πολλές απουσίες στον Πειραιά και στο μυαλό τους έχουν τα δύσκολα παιχνίδια των play out που ακολουθούν. Το να κερδίσει ο Ολυμπιακός με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά, να σημειωθεί ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο και να κερδίσουν δύο κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» μας βγάζει μια απόδοση ΣΤΟ 1.80.

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Καθαρίζει στη Λαμία ο ΠΑΟΚ

Τελευταίος μας σταθμός για σήμερα η Φθιώτιδα, εκεί όπου η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στα play off, ενώ πούλησαν τον Καρλίτος στην Αστάνα. Γενικότερα το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό το τελευταίο διάστημα, ενώ είναι δεδομένο πως από δω και πέρα ουσιαστικοί στόχοι δεν υπάρχουν. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στις Σέρρες, εν τούτοις κέρδισε εύκολα. Κάτι ανάλογο θεωρώ ότι θα πράξει και σήμερα. Το κίνητρο των φιλοξενούμενων είναι μεγάλο για αυτό θα ποντάρω στο διπλό με over 1,5 και δύο ακόμα «ασπρόμαυρα» κόρνερ στο ημίχρονο.

 

Με φαβορί και ειδικά παικτών στο φινάλε!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Με φαβορί και ειδικά παικτών στο φινάλε!

Fun bet
19:30
Κηφισιά - Παναιτωλικός
Οζέγκοβιτς over 1,5 προσπάθειες στην εστία
3.25
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.02
19:30
Κηφισιά - Παναιτωλικός
Οζέγκοβιτς over 0,5 προσπάθεια στην εστία
1.44
19:30
ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος
Κόντε over 0,5 προσπάθεια στην εστία
1.40
BET: 40 units
Combo
19:30
Ολυμπιακός - Βόλος
1 (-1) & over 0,5 στο πρώτο ημίχρονο & Ολυμπιακός over 1,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο
1.80
BET: 40 units
Combo
19:30
Λαμία - ΠΑΟΚ
2 & over 1,5 & ΠΑΟΚ over 1,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο
2.10
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις