Καρέ επιλογών από Ελλάδα μέχρι 2.50

Προγνωστικά

Ο Θάνος Κούρος έχει πολλές επιλογές από την Stoiximan Super League στα σημερινά του προγνωστικά.

Προγνωστικά με τους… αγαπημένους στην Τρίπολη

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα στο αγαπημένο μας ελληνικό πρωτάθλημα, το πρόγραμμα μου αρέσει αρκετά για αυτό και αποφάσισα να το «ανοίξω» λίγο το παιχνίδι σήμερα. Ούτε λίγο ούτε πολύ έχω επιλογές από τέσσερις αναμετρήσεις, πάμε ευθύς αμέσως να τις δούμε τα προγνωστικά.

Ξεκινάμε με την πρώτη χρονολογικά αναμέτρηση της ημέρας, αυτή του Αστέρα Τρίπολης με την Κηφισιά. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να μείνουν στο κόλπο των πλέι οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στη μάχη της παραμονής, μετά την ισοπαλία στην «Λεωφόρο Αλεξάνδρας». Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχω επιλέξει να ασχοληθώ με δύο παίκτες οι οποίοι ηγούνται των επιθέσεων των ομάδων τους, τον Μιριτέλο και τον Οζέγκοβιτς. Σε ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι θα δούμε γκολ, το να έχουν αμφότεροι ένα σουτ στο τέρμα βρίσκεται στο καλοπληρωμένο 2.50.

«Ανεβαίνει» ο Ολυμπιακός στα προγνωστικά

Συνεχίζουμε στο Αγρίνιο όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια κόντρα στον ΠΑΟΚ, εν τέλει όμως δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι απ’ την αναμέτρηση. Οι Πειραιώτες με την σειρά τους αν και δυσκολεύτηκαν κόντρα στον Αστέρα κατάφεραν να πάρουν την νίκη, η οποία γίνεται πιο σημαντική με τον τρόπο που ήρθε. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα μπει από νωρίς δυνατά για να επιβάλει τον ρυθμό του, για αυτό και θα επιλέξω την νίκη του με over 1,5 και δύο δικά του κόρνερ στο ημίχρονο, στο ελκυστικό 1.95.

«Καθαρίζει» και η ΑΕΚ

Τρίτη στάση Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εύκολα πέρασε από την Λαμία η ομάδα του Αλμέιδα, επιβεβαιώνοντας το καλό αγωνιστικό της μομέντουμ. Οι Ηπειρώτες αν και προηγήθηκαν με 2-0 δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη κόντρα στον ΟΦΗ στη μάχη για την σωτηρία. Με κακή ψυχολογία απ’ το πώς ήρθε η ισοπαλία με τους Κρητικούς και έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο απέναντι, εκτιμώ ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Σε αυτή την αναμέτρηση θα επιλέξω την νίκη των γηπεδούχων με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά, σε συνδυασμό με τρία κόρνερ για την Ένωση στο ημίχρονο.

Εύκολα ο ΠΑΟΚ στις Σέρρες

Η τελευταία επιλογή για σήμερα έρχεται απ’ την αναμέτρηση των Σερρών ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΠΑΟΚ. Σε κακό αγωνιστικό «φεγγάρι» η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, δείχνει χωρίς ενέργεια και στόχους αφού εξασφάλισε την παραμονή. Ο ΠΑΟΚ με την σειρά του έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάνοντας μεγάλη εμφάνιση και αγγίζοντας την πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ πέρασε με ανατροπή απ’ την έδρα του Παναιτωλικού. Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη, το κίνητρο μονόπλευρο και θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι δε θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Η νίκη του ΠΑΟΚ με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.80.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Combo
15:00
Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά
Μιριτέλο over 0,5 σουτ στην εστία & Οζέγκοβιτς over 0,5 σουτ στην εστία
2.50
BET: 30 units
Combo
17:00
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
2 & over 1,5 & Ολυμπιακός over 1,5 κόρνερ στο 1ο ημίχ.
1.98
BET: 25 units
Combo
19:00
ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
1 (-1,5 ΑH) & ΑΕΚ over 2,5 κόρνερ στο 1ο ημίχ.
2.00
BET: 30 units
Μονό
20:00
Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ
2 (-1,5 ΑH)
1.79
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις