Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία μέχρι 1.95

Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία μέχρι 1.95

Ο #Kouros έχει προγνωστικά τόσο από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όσο και από το εγχώριο στα σημερινά του προγνωστικά

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Γεμάτο το πρόγραμμα για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, πάμε να δούμε τις επιλογές που έχω ξεχωρίσει στα προγνωστικά.

Προγνωστικά Στουτγκάρδη – Κολωνία

Ξεκίνημα με Γερμανία όπου η εκπληκτική φέτος Στουτγκάρδη υποδέχεται την Κολωνία. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πάρει όση προσοχή τους αξίζει καθώς τα πάντα επισκιάζονται από την Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, η οποία οδεύει προς τον τίτλο. Στην πραγματικότητα οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία, βρίσκονται σταθερά σε θέσεις που οδηγούν στο Champions League, ενώ εσχάτως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Πραγματικά δεν βλέπω τον τρόπο που η ντεφορμέ Κολωνία θα μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα σε αυτή την έδρα.  Σε ένα combo με άσο,over 1,5 και δύο κόρνερ για την Στουτγκάρδη στο ημίχρονο νομίζω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες.

Προγνωστικά Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι

Συνεχίζουμε με Αγγλία και την επίσκεψη της Σίτι στην έδρα της Μπόρνμουθ. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μας πλήγωσαν την προηγούμενη εβδομάδα, σπαταλώντας σωρεία ευκαιριών, μεσοβδόμαδα όμως έβγαλαν αντίδραση και νίκησαν την Μπρέντφορντ με το τελικό 1-0 να φαντάζει μικρό. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Γκουαρντιόλα δημιούργησε 25 τελικές οι 11 εκ των οποίων στην εστία. «Ανάσες» πήραν σε αυτή την αναμέτρηση παίκτες όπως ο Ντε Μπρόινε και ο Σίλβα, οι οποίοι αναμένονται βασικοί σήμερα. Μεγάλη η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, θα πάω με ένα αγαπημένο combo και εδώ, το οποίο έχει διπλό, over 1,5 και δύο κόρνερ για τους «πολίτες» στο ημίχρονο.

Προγνωστικά Λαμία – ΑΕΚ

Κλείνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με αγαπημένη Stoiximan Superleague, όπου η Λαμία υποδέχεται την ΑΕΚ. Μεγάλη εμφάνιση για την ομάδα του Βόκολου την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε παλικαρίσιο βαθμό στην Λεωφόρο με 10 παίκτες. Από την άλλη η Ένωση επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο το τελευταίο διάστημα, νικώντας εύκολα την Κηφισιά. Από μια σημαντική απώλεια για κάθε ομάδα, με τους Καρλίτος και Γκαρσία να είναι εκτός για διαφορετικούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, οι φιλοξενούμενοι έχουν λύσεις να καλύψουν την απουσία του Λιβάι, ενώ η Λαμία παίκτη με αντίστοιχη ποιότητα με τον Ισπανό δεν διαθέτει. Η ΑΕΚ έχει την ποιότητα να περάσει από την Φθιώτιδα και πάει υποψιασμένη στην αναμέτρηση. Το διπλό με δύο κόρνερ των φιλοξενούμενων στο ημίχρονο είναι αποδεκτό.

Best Picks Παρασκευής με τη μάχη της Εθνικής στο μπάσκετ και πολλή μπάλα στην ΕυρώπηΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Παρασκευής με τη μάχη της Εθνικής στο μπάσκετ και πολλή μπάλα στην Ευρώπη

Μονό
16:30
Στουτγκάρδη - Κολωνία
1 & over 1,5 & over 1,5 κόρνερ ημίχρονο Στουτγκάρδη
1.85
Combo
19:00
ΠΑΣ Λαμία - ΑΕΚ
2 & over 1,5 & over 1,5 κόρνερ ΑΕΚ ημίχρονο
1.85
BET: 30 units
Combo
19:30
Μπόρνμουθ - Μαν. Σίτι
2 & over 1,5 κόρνερ ημίχρονο Μαν. Σίτι
1.95
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις