Ο Μουσέτι και ο Ράονιτς…

Ο Μουσέτι και ο Ράονιτς...

Η αναμέτρηση του οικοδεσπότη Αντρέι Ρούμπλεφ απέναντι στον δυναμικό Ντένις Σαποβάλοφ είναι αυτή που ανοίγει την αυλαία σήμερα στην Αγία Πετρούπολη, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών. Μετά τον αποκλεισμό του Κατσάνοφ, ο Ρούμπλεφ είναι ο μόνος Ρώσος που συνεχίζει και μπροστά στο κοινό του μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα και να φτάσει στον τελικό της Κυριακής

Στον άλλο ημιτελικό της ημέρας, ο Τσόριτς υποδέχεται τον έμπειρο Καναδό Μίλος Ράονιτς. Και οι δυο παίχτες έχουν κάνει πολύ καλό τουρνουά, με τον Ράονιτς να δείχνει σε λίγο καλύτερη κατάσταση αυτήν την χρονική περίοδο. Οι αποδόσεις πάντως αδικούν τον νεαρό Κροάτη.

Ημιτελικοί διεξάγονται και στη Σαρδηνία, εκεί όπου ο 19χρονος Μουσέτι βρίσκεται αντιμέτωπος στον πρώτο ημιτελικό ATP της καριέρας τους απέναντι στον Λάσλο Ντζέρε και στον άλλο ημιτελικό αναμετρούνται η «έκπληξη» του τουρνουά, Ντανίλο Πέτροβιτς, με τον Ιταλό Μάρκο Τσεκινάτο.

Ο Μουσέτι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και με την αυτά που έχει και τη δίψα για να φτάσει σε έναν τελικό και ειδικά στην χώρα του θα τον στηρίξουμε, από την άλλη ο Τσεκινάτο πιστεύουμε πως δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και θα πάρει κι αυτός το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής.

Δυάδα (απόδοσης 2.89)

12:00 Μουσέτι – Ντζέρε: 1 (1.68)

14:00 Ρούμπλεφ – Σαποβάλοφ: 1 (1.72)

Δυάδα (απόδοσης 2.77)

13:30 Πέτροβιτς – Τσεκινάτο: 0-2 σκορ (1.65)

16:00 Τσόριτς (+3,5 games) – Ράονιτς: 1 (1.68)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις