Ημέρα των ντέρμπι και… των combo

Ημέρα των ντέρμπι και... των combo

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Πολύ καλά πήγε η Παρασκευή καθώς επιβεβαιώθηκαν στο απόλυτο οι επιλογές μου. Τραγικό ξεκίνημα για την Μπάγερν με σκορ πρώτου δεκαλέπτου στο 28-9 κατά της. Οι παίκτες του Τρινκιέρι αδίκησαν τον εαυτό τους και αυτό φάνηκε στα τρία επόμενα δεκάλεπτα που ήταν πολύ καλύτεροι των αντιπάλων τους και κατάφερε να φύγουν με την νίκη. Επαγγελματική νίκη για την Φερεντσβάρος και τελικό σκορ 0-2. Όσο για την Παρί, μας πλήρωσε από το ημίχρονο.

Πολύ μεγάλο το σημερινό κουπόνι, σίγουρα κρύβει παγίδες αλλά και πολλές ευκαιρίες. Γενικά όσο περισσότερα παιχνίδια υπάρχουν τόσο πιο εύκολο είναι να ξεφύγουμε και να ποντάρουμε ανεξέλεγκτα. Οπότε προσοχή, παίζουμε μόνο όταν και αν αξίζει κάτι να πονταριστεί. Η στήλη σήμερα θα κάνει τον γύρο της Ευρώπης καθώς θα ασχοληθούμε με αγώνες από τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα. Ας δούμε τι έχω επιλέξει για σήμερα.

Σέλτικ – Ρέιντζερς

Ξεκινάμε από την Σκωτία και το ντέρμπι μίσους μεταξύ των δυο ισόβιων πρωταθλητών της χώρας. Χαρακτηριστικό της κυριαρχίας τους είναι ότι τελευταία ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα εκτός των δυο είναι η Αμπερντίν το μακρινό 1985! Η Σέλτικ που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες εξαιτίας του κορωνοϊού. Πέντε εντεκαδάτοι παίκτες της θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας των μέτρων που υπάρχουν στην χώρα. Η Ρέιντζερς με τον Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο πηγαίνει πολύ καλά και έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γνωρίζει ότι τέτοια ματς δίνουν τίτλο, οι συγκυρίες είναι υπέρ της και θα παλέψει για να πάρει την νίκη στην έδρα της μισητής αντιπάλου.

Νάπολι – Αταλάντα

Συνεχίζουμε με Ιταλία και ένα ακόμα ντέρμπι στο στάδιο «Σαν Πάολο». Η Αταλάντα συνεχίζει όπως σταμάτησε την προηγούμενη χρονιά, είναι καταιγιστική στα παιχνίδια της και σκοράρει κατά ριπάς. 13 γκολ ήδη σε 3 αγώνες, εξαιρετικό ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι από τα φαβορί για να βρίσκεται στην τετράδα της τελικής βαθμολογίας. H Νάπολι που είχε δύο κρούσματα κορωνοϊού και έγινε ένας μικρός χαμός για το παιχνίδι με την Γιουβέντους. Τελικά το έχασε με 3-0 άνευ αγώνος αν και έκανε έφεση η οποία δεν έχει εκδικαστεί ακόμα. Κατεβαίνει στο παιχνίδι χωρίς τον αρχηγό της Ινσίνιε. Στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους, είναι πολύ καλή ομάδα και μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα.

Άρης – Απόλλων Σμύρνης

Από τα εγχώρια πρωταθλήματα θα ασχοληθώ πρώτα με το παιχνίδι του Άρη εναντίων του Απόλλων Σμύρνης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στα Γιάννενα καθώς στο «Κλ. Βικελίδης» γίνονται εργασίες στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άρης που έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πήρε σημαντικό διπλό στην έδρα του Παναθηναϊκού. Καλύτερος στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο έδωσε χώρο στον αντίπαλο και κινδύνευσε σε κάποιες περιπτώσεις χωρίς όμως να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης. Ενισχύθηκε σημαντικά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Οι φιλοξενούμενοι, που ανέβηκαν φέτος στην κατηγορία, έρχονται από την νίκη με 1-0 απέναντι στην Λάρισα. Πολύ κακοί και με ελάχιστες φάσεις ευτύχησαν να σκοράρουν με πέναλτι στις καθυστερήσεις και να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Φαβορί ο Άρης, περιμένω τον Απόλλων να κλειστεί στην άμυνα του και να χτυπήσει με αντεπιθέσεις.

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Μπάγερν Μονάχου

Πηγαίνουμε στην Γερμανία για την αναμέτρηση της νεοφώτιστης Αρμίνια με την πρωταθλήτρια Μπάγερν. Δεν πατάνε καλά οι φιλοξενούμενοι, χαρακτηριστικό ότι δέχθηκαν 3 γκολ από την Χέρτα και 4 από την Χόφενχαϊμ. Βέβαια σήμερα αντιμετωπίζουν μια Αρμίνια που θα κλειστεί στην άμυνα της ξέροντας ότι αν βγει μπροστά υπάρχει περίπτωση να διασυρθεί με πολλά γκολ. Η Μπάγερν κάποια στιγμή πρέπει να ξεκινήσει τις επαγγελματικές νίκες, νομίζω ότι η Αρμίνια είναι ο ιδανικός αντίπαλος για να πάρει την νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ.

Ίντερ – Μίλαν

Μεταφερόμαστε στο Μιλάνο και στο γήπεδο «Τζουζέπε Μεάτσα» για το ντέρμπι μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν. Ξεκάθαρος στόχος της των τυπικά γηπεδούχων για φέτος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενισχύθηκε σημαντικά και πλέον έχει το πληρέστερο ρόστερ της Serie A. Έχασε βαθμούς στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα της Λάτσιο, ενώ ήταν καλύτερη και έδειχνε ότι θα πάρει ένα εύκολο διπλό δέχθηκε την ισοφάριση και μετά δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Δεν θέλει να αφήσει βαθμούς για δεύτερο σερί παιχνίδι. Η Μίλαν που τα τελευταία χρόνια κάνει χαμηλές πτήσεις στο Ιταλικό πρωτάθλημα, είναι μια του ύψους μια του βάθους και τερματίζει κυρίως στις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για το Europa League. Στα 15 τελευταία παιχνίδια με γηπεδούχο την Ίντερ έχει κερδίσει μόνο μια φορά. Είχα σκοπό να πάρω τον άσο της Ίντερ αλλά τα κρούσματα κορωνοϊού με αναγκάζουν να την στηρίξω με την απαραίτητη κάλυψη.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα η αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο. Οι πρωταθλητές την προηγούμενη αγωνιστική άφησαν βαθμούς στους «Ζωσιμάδες» έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία που τους ακύρωσε γκολ ως οφσάιντ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Την Τετάρτη δίνουν σημαντικό παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο την Μαρσέιγ για τους ομίλους του Champions League. Ο Ατρόμητος που ήδη έχει πάρει μια ισοπαλία στην Τούμπα αλλά και κέρδισε την ΑΕΚ στην έδρα του, θα μπει στο παιχνίδι με σκοπό να κινδυνέψει όσο λιγότερο μπορεί και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Ο Νταμίρ Κάναντι είναι ικανότατος προπονητής, γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και σίγουρα μπορεί να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό.


Δυάδα (απόδοσης 2.39)

14:00 Σέλτικ – Ρέιντζερς: Χ2 (1.53)

16:00 Νάπολι – Αταλάντα: Χ2 (1.56)


Combo 

18:15 Άρης – Απόλλων Σμύρνης: 1Χ & under 3,5 &  Απόλλων under 4,5 κόρνερ (1.91)


Μονό

19:00 Αρμίνια Μπίλεφελντ – Μπάγερν Μονάχου: 2 & no goal (2.32)


Σημείο για Tipsters League

19:00 Ίντερ – Μίλαν: 1Χ & under 4,5 & over 7,5 κόρνερ (2.10)


Combo

20:30 Ολυμπιακός – Ατρόμητος (+3): 2 & under 1,5 στο 1ο ημίχ. & Ατρόμητος under 4,5 (2.15)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις