Ρίσκο με πεντάδα επιλογών

Προγνωστικά

Πεντάδα επιλογών σε Ελλάδα και Κύπρο από τον #Blackbird, ο οποίος έχει προγνωστικά για... όλους έως και 3.55.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Πέρασε η χθεσινή μας επιλογή από το ημίχρονο κιόλας. Σήμερα, προγνωστικά με περισσότερες επιλογές και το ανάλογο ρίσκο πάντα, σε Ελλάδα, αλλά και με Κύπρο.

Προγνωστικά: Από 1.83 έως 3.55

  • Ξεκινάμε από την Κύπρο και το σημαντικό παιχνίδι που δίνει η Δόξα Κατωκοπιάς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για την σωτηρία. Οι φιλοξενούμενοι αδιάφοροι, πιστεύω πως θα καταφέρει να πάρει το τρίποντο η ομάδα της Δόξας, καθώς το κίνητρο της σωτηρίας είναι μεγάλο.
  • Στα δικά μας, πρώτο ματς της ημέρας αυτό της Κηφισιάς με τον Βόλο. Μεγάλο διπλό στην Κρήτη για τους γηπεδούχους στην μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Ισόπαλη στο Αγρίνιο με 1-1 η ομάδα του Βόλου. Χρειάζεται και αυτή βαθμούς για να μην μπλέξει περαιτέρω με την υπόθεση παραμονή. Αμφότερες δημιουργούν φάσεις και πιστεύω πως θα δούμε τέρματα εκατέρωθεν.
  • Στα «Σέρρας», η ομάδα του Γκαρσία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Βαθμό στο τελευταίο λεπτό για τους γηπεδούχους την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Άρη, που δεν θα κινδυνέψει όπως εκτιμώ. Οι «πράσινοι» πήραν μεγάλη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και περιμένει δεδομένη απώλεια τουλάχιστον σε έναν εκ των δύο που βρίσκονται πάνω από αυτούς. Δεν θέλω να μπλέξω με σημείο, στα κόρνερ είναι η επιλογή μου.
  • Ματς εξάδας στην Λαμία, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Από τεσσάρες αμφότερες οι δύο ομάδες. Η Λαμία τα έβαλε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αστέρας τα δέχτηκε στη Φιλαδέλφεια. Οι γηπεδούχοι εκτιμώ πως χρειάζονται παραπάνω την νίκη, αφού ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Θα τολμήσω τον άσο στο 2.50.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Μονό
16:00
Δόξα Κατωκοπιάς - Νέα Σαλαμίνα
1
3.55
BET: 6 units
Μονό
16:00
Κηφισιά - Βόλος
Goal/goal
1.81
BET: 30 units
Κόρνερ
17:00
Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός over 2,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο
1.91
BET: 20 units
Κόρνερ
17:00
Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός over 5,5 κόρνερ
1.83
BET: 28 units
Μονό
19:30
Λαμία - Αστέρας Τρίπολης
1
2.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις