Ψάχνει μια σταθερά

Ψάχνει μια σταθερά

Προγνωστικά: Σε μια επιλογή του 1.80 καταλήγει σήμερα ο #Blackbird στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Με μια επιλογή θα πορευτούμε σήμερα, μετά από αρκετές ημέρες. Στην Ελλάδα τα προγνωστικά μας για αυτό το Σάββατο.

Προγνωστικά: Αναγκαία η ανασύνταξη

Ξεκινάμε από τα δικά μας. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ, μετά την ήττα με 2-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ένα ακόμα βήμα μακριά από την κορυφή, ωστόσο οφείλει να παλέψει μέχρι τέλους. Σήμερα κόντρα στους Κρητικούς θέλει να επανέλθει στις νίκες και να μειώσει την διαφορά από τουλάχιστον έναν από τους δύο πρωτοπόρους, που δεδομένα θα έχουν απώλειες. Με υπηρεσιακό προπονητή καθώς ο Καρβαλιαλ αποτελεί πλέον παρελθόν.

Συνεχίζει να προκαλεί απογοήτευση η ομάδα του ΟΦΗ.  Μετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, ακολούθησε η ήττα με 1-2 από την Κηφισιά και μάλιστα στην έδρα του. Με την πλάτη στον τοίχο, μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα  τα οποία ίσως φέρουν στο προσκήνιο και θέμα με τον Πέπε Μελ. Δύσκολη η αποστολή των Κρητικών σήμερα με τις πιθανότητες να είναι εναντίον τους.

Θέλει οπωσδήποτε να επανέλθει στις νίκες ο Ολυμπιακός. Θεωρώ πως θα το καταφέρει και θα υπάρξει και σκορ.  Η νίκη του Ολυμπιακού συνδυαστικά με το over 2,5 πληρώνει καλά στην Novibet.

Best Picks Παρασκευής με 15άρι σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και EuroleagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Παρασκευής με 15άρι σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Euroleague

Μονό
17:30
Ολυμπιακός - ΟΦΗ
1 & over 2,5
1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις