Διπλασιασμός στην πρωτεύουσα

Προγνωστικά

Επιστροφή στη Stoiximan Super League και δυάδα διπλασιασμού στα προγνωστικά του έχει ο #Blackbird στα ματς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Κυριακή σήμερα και επιστροφή στα προγνωστικά μας, κλασσικά με τη Stoiximan Super League.

Προγνωστικά: Θέλει σερί η ΑΕΚ

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ. Ξέσπασμα για την Ένωση μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη στο Κύπελλο, αφού σκόραρε πεντάκις κόντρα στον Ατρόμητο. Σημαντική νίκη κόντρα σε μια φορμαρισμένη και για μεγάλο διάστημα αήττητη ομάδα. Κέρδος η εμφάνιση του Πόνσε, από τον οποίο περιμένει πολλά περισσότερα ο Αλμέιδα. Μπουστάρισμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ, που είναι και ο μοναδικός της στόχος πλέον.

Οι Κρητικοί μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν για το Κύπελλο με 1-2 από τον Παναιτωλικό, τον οποίο κέρδισαν με 1-0 για το πρωτάθλημα, λίγες ημέρες πριν. Κακός για μεγάλο διάστημα ο ΟΦΗ, ούτε η αλλαγή προπονητή έχει αλλάξει την κατάσταση στην ομάδα. Η αποστολή σήμερα είναι ιδιαίτερα δύσκολη κόντρα στην ΑΕΚ που με νίκη και υπό προϋποθέσεις θα είναι πρώτη, έστω και σε ισοβαθμία.

Θέλει να χτίσει σερί η ομάδα του Αλμέιδα, ώστε να είναι στην κορυφή κοντά και να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειες. Θα κερδίσει θεωρώ και δε δυσκολευτεί.

Ψάχνει την ανάκαμψη

Το βλέμμα στο πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη τουλάχιστον που θα έχει ξανά υποχρεώσεις εκτός Ελλάδος. Πέρασε από το «Βικελίδης» με 1-2, παίρνοντας σημαντικό τρίποντο. Θέλει νίκη σήμερα, ώστε να μειώσει την διαφορά από τους πρωτοπόρους που αγωνίζονται μαζί.

Οι Ηπειρώτες συνεχίζουν να απογοητεύουν. Ηττήθηκαν και από τον Πανσερραϊκό με 0-2 στην έδρα τους και φλερτάρουν στενά με τον υποβιβασμό. Ενδέκατη ήττα για τους φιλοξενούμενους, έχοντας σήμερα πολύ δύσκολο έργο, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Θέλουν την νίκη οι «ερυθρόλευκοι» και ίσως έχουν και αυτοί κάποιο ξέσπασμα στην αναμέτρηση. Εύκολη νίκη βλέπω και εδώ.

Διπλασιασμός στην πρωτεύουσαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Διπλασιασμός στην πρωτεύουσα

Δυάδα απόδοσης 1.99
16:00
ΑΕΚ - ΟΦΗ
1 & over 1,5
1.40
19:30
Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα
1 & over 1,5
1.42
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις