Επτάδα επιλογών σε Ελλάδα και Ιταλία

Προγνωστικά

Επτά προγνωστικά αλίευσε ο #Blackbird σε Ελλάδα και Ιταλία με αποδόσεις για όλα τα γούστα και φυσικά, με το ανάλογο ρίσκο.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Επιστρέφουμε με στήλη για τα προγνωστικά στην σε Ελλάδα και Ιταλία. Επτά επιλογές έβγαλε η σημερινή διαλογή και ας πάμε να τις δούμε.

Προγνωστικά: Επτά επιλογές άνω του διπλασιασμού

  • Ξεκινάμε από την αναμέτρηση στον Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι μετράνε 13 σερί αγώνες χωρίς ήττα, από την έλευση του Ίλιτς και έπειτα. Μεσοβδόμαδα ο Ατρόμητος κέρδισε με 4-0 τη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά. Στο πρωτάθλημα ήρθε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον ΟΦΗ. Η Ένωση είναι εκτός διοργάνωσης πλέον μετά τον αποκλεισμό της από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Μοναδικός στόχος το πρωτάθλημα πλέον και μετά το 2-2 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χρειάζεται την επιστροφή στις νίκες. Χαμηλά βλέπω να μένει η αναμέτρηση, ενώ μου αρέσει και το πολυσυζητημένο πέρσι, δοκάρι.
  • Επόμενη αναμέτρηση αυτή του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης. Αγώνας μεσοβδόμαδα και για το «τριφύλλι» και πρόκριση κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο στη διαδικασία των πέναλτι. Στην πρώτη θέση, ισόβαθμο με τον ΠΑΟΚ, θέλει την νίκη σήμερα, κόντρα σε έναν απαιτητικό αντίπαλο ώστε να διατηρηθεί ψηλά. Ο Αστέρας νίκησε δύσκολα το Βόλο με 1-0 και δίνει την δική του μάχη για την εξάδα. Ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κόπωση των γηπεδούχων για να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση.
  • Το ντέρμπι της αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό. Κάτι σαν μήνα του μέλιτος διανύει εδώ και δύο εβδομάδες η ομάδα του Άκη Μάντζιου, αρχής γενομένης από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ. Ιστορική και μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson για τους «κιτρινόμαυρους», με το δρόμο για τον τελικό να είναι ανοιχτός και οι ελπίδες για κατάκτηση του τροπαίου να αυξάνονται.  Στο -5 από τον σημερινό τους αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός δεν θα συνεχίσει στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Συνεχίζει στην Ευρώπη, ενώ στο πρωτάθλημα πρέπει να κάνει μεγάλο come back.
  • Κλείνουμε με Ιταλία και την έξοδο της Γιουβέντους στην έδρα της Λέτσε. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 1-0 από τη Λάτσιο, ωστόσο θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση, όμως δεν τα κατάφεραν. Έχουν μεγάλη ανάγκη για συγκέντρωση βαθμών, όμως η αποστολή τους σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Από την άλλη, η Γιουβέντους βρίσκεται σε φόρμα με έξι σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τελευταία υπέταξε την Σασουόλο με 3-0. Σκοράρει, παίρνει αποτελέσματα και πιστεύω θα το κάνει και απόψε.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Μονό
17:30
Ατρόμητος - ΑΕΚ
Under 2,5
2.00
BET: 15 units
Ειδικό
17:30
Ατρόμητος - ΑΕΚ
Over 0,5 δοκάρι
2.00
BET: 10 units
Combo
19:30
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης
1 & under 3,5
2.00
BET: 30 units
Κόρνερ
19:30
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης
Αστέρας Τρίπολης over 2,5 κόρνερ
2.25
BET: 15 units
Combo
20:30
Άρης - Ολυμπιακός
1X & under 3,5
2.35
BET: 20 units
Κόρνερ
20:30
Άρης - Ολυμπιακός
Άρης over 5,5 κόρνερ
3.50
BET: 7 units
Combo
21:45
Λέτσε - Γιουβέντους
2 & over 1,5
2.32
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις