Οταν έχεις Χάλαντ και Όντεγκααρντ…

Οταν έχεις Χάλαντ και Όντεγκααρντ...

Καλημέρα φίλες και φίλοι απανταχού κουβανέζοι. Οι εθνικές ομάδες και οι υποχρεώσεις τους ανέκαθεν μείωναν το τηλεοπτικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον και κατ’ αυτό το λόγο απέχω αυτοβούλως από οποιοδήποτε ποντάρισμα ή οποιαδήποτε πρόβλεψη. Έχοντας όμως μια μικρή γεύση από τα προηγούμενα παιχνίδια των τελευταίων επτά ημερών, αποφάσισα να έχω μια μικρή ενασχόληση.

Πραγματικά με εκπλήσσει η νέα γενιά των Νορβηγών. Τι μπορούμε να σχολιάσουμε αρχικά για τους σταρ Χάλαντ και Όντεγκααρντ; Δίπλα τους ο εκπληκτικός, νέος και ταλαντούχος (ναι, κι αυτός) Σόρλοθ. Κοντά τους και ο στόπερ Άγιερ, ο οποίος αποτελεί ογκόλιθο για τη νορβηγική άμυνα. Ακόμα και οι πιο έμπειροι Κινγκ και Ελιουνούσι είναι λύσεις που μπορούν άνετα να αγωνιστούν ως βασικοί. Αλλά και η εμπειρία των Ελαμπντελαουί και Γιαρστάιν είναι απαραίτητη για το δεξί άκρο της άμυνας και την θέση του τερματοφύλακα. Μια ομάδα που μπορεί να διαλύσει κάθε ισάξιο αντίπαλο, αλλά και να κοντράρει τους λεγόμενους μεγάλους.

Κι αφού εκθείασα τους Νορβηγούς, είναι φυσικό επόμενο πως θα ποντάρω και σε αυτούς. Έχουν αποκτήσει συνοχή γενικότερα και ψυχολογία μετά το 4-0 επί των Ρουμάνων και πλέον υποδέχονται την Βόρειο Ιρλανδία, η οποία δε μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ισάξια των Νορβηγών. Η κλάση αυτής της γενιάς των Νορβηγών είναι πραγματικά μεγάλη και εκτιμώ πως στο μέλλον θα αποτελέσουν και τη μεγάλη έκπληξη σε κάποια ευρωπαϊκή ή παγκόσμια διοργάνωση.

Έως τότε έχουμε οπότε πάμε στα σημερινά. Πρώτο ποντάρισμα θα είναι η νίκη των Νορβηγών, αλλά όχι στο 1.40 φυσικά. Θα προτιμήσω τη νίκη των Νορβηγών με χάντικαπ -1, ευελπιστώντας δηλαδή σε νίκη με δύο γκολ διαφορά (και παραπάνω εννοείται) σε κανονική ροή και σε απόδοση 2.20.

Και ένα δεύτερο ποντάρισμα στο σημερινό παιχνίδι θα είναι με τα γκολ των Νορβηγών. Έχοντας τεράστια επιθετική δύναμη, οι γηπεδούχοι μπορούν να βρουν τέρμα οποιαδήποτε στιγμή και σίγουρα δε θα αφήσουν τις τύχες του αγώνα για το δεύτερο μέρος. Με βάση τα παραπάνω μπορούμε κάλλιστα να ποντάρουμε σε απόδοση 2.32 στο να σκοράρει η Νορβηγία και στα δύο ημίχρονα. Μια risky επιλογή, που η απόδοση της βέβαια δε θυμίζει σε καμία περίπτωση ρίσκο ή fun bet.

Μονό

21:45 Νορβηγία (-1) – Βόρεια Ιρλανδία: 1 (2.20)

Μονό

21:45 Νορβηγία – Βόρεια Ιρλανδία: Γκολ Νορβηγίας και στα δύο ημίχ. (2.32)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις