Κύπελλο Ελλάδος έως 3.65

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου στρέφεται ο #Blackbird με επιλογές από 2.00 έως και 3.65 σε Σέρρες και Αθήνα.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Η στήλη της Κυριακής πήγε τρομερά καλά με απολογισμό 6/7 και μεγάλο κέρδος. Σειρά έχει το Κύπελλο Ελλάδος στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Η ανατροπή θέλει γκολ

Ξεκινάμε από το Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την διοργάνωση τα «λιοντάρια» κέρδισαν με 0-2 στην Τρίπολη παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αν καταφέρει σήμερα να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση, θα πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα των Σερρών. Στο πρωτάθλημα πήρε σημαντικό βαθμό κόντρα στην Κηφισιά, ισοφαρίζοντας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Μετά την σπουδαία νίκη με εμφατική ανατροπή κόντρα στον Άρη, ήρθε η ήττα με 2-1 στα Γιάννενα. Προηγήθηκαν μεν νωρίς οι «Αρκάδες», όμως οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και έφτασαν στην ανατροπή του σκορ πριν το ημίχρονο.  Στο Κύπελλο σήμερα ψάχνει αντίδραση και να βγάλει αντίδραση για την ήττα που γνώρισε στο πρώτο ματς.

Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, όμως περιμένω από την ομάδα του Ράσταβατς να προσπαθήσει για την ανατροπή. Πιστεύω θα δούμε ανοιχτό ματς και θα ποντάρω προς τα δεξιά με κάλυψη συνδυαστικά με το over σε απόδοση τριπλασιασμού στην  Stoiximan.

Σφιχτά λουριά

Το πρώτο  ντέρμπι της βραδιάς είναι το ΑΕΚ – Άρης. Μεγάλο διπλό πήρε η «Ένωση» στην έδρα του Ολυμπιακού με 1-2 και πλέον συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.  Στο Κύπελλο αντιμετωπίζει τον Άρη τώρα, ωστόσο αν ξεπεράσει το εμπόδιο αυτό, ο δρόμος για τον τελικό είναι ανοιχτός. Φαίνεται να έχει βρει τον εαυτό της και να αφήνει πίσω της το ντεφορμάρισμα του Δεκεμβρίου.

Ο Άρης πήρε σπουδαία νίκη ψυχολογίας κυρίως στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Διαβασμένος παρουσιάστηκε μετά το κάζο στην Τρίπολη και δικαίως πήρε το τρίποντο. Σήμερα δίνει το ματς της χρονιάς, καθώς ο μόνος στόχος για διάκριση είναι η συγκεκριμένη διοργάνωση. Μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή των φιλοξενούμενων, σίγουρα όμως θα το παλέψουν μέχρι τέλους.

Φαβορί η ΑΕΚ ωστόσο δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο. Σφιχτό ματς προβλέπω με τον Άρη αμύνεται και να ψάχνει στις αντεπιθέσεις ευκαιρίες για τέρμα. Το 2-3 γκολ το θεωρώ μια επιλογή λογική, η οποία θα επιβεβαιωθεί.

Κύπελλο Ελλάδος έως 3.65ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Κύπελλο Ελλάδος έως 3.65

Μονό
15:00
Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης
Χ2 & over 2,5
3.65
BET: 10 units
Μονό
19:30
ΑΕΚ - Άρης
2-3 Γκολ
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις