Λίνκολν στο 2.35, “πάντσερ” στο 2.82

Λίνκολν στο 2.35, "πάντσερ" στο 2.82

Δεν μας πηγαίνει και πολύ καλά τελευταία και δεν έχουμε σύμμαχό μας την τύχη για αυτό θα κινηθούμε διαφορετικά με τρία μονά με αποδόσεις άνω του διπλασιασμού έτσι ώστε να πάμε κόντρα στην γκίνια.

Το μενού περιλαμβάνει τρία παιχνίδια, ένα από τις εθνικές ομάδες που θα αγωνιστούν για το Nations League και δύο από την πρώτη εθνική κατηγορία της Αγγλίας. Πάμε να τα δούμε λοιπόν.

Ουκρανία – Γερμανία

Σε έναν πολύ καυτό όμιλο η Ουκρανία καταφέρνει να είναι στη δεύτερη θέση του 4ου γκρουπ για το Nations League, έναν βαθμό πάνω από την σημερινή της αντίπαλο. Με τον Σεφτσένκο στο τιμόνι, η εθνική ομάδα της Ουκρανίας έχει παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, φυσικά προς το καλύτερο, αποδίδοντας ποιοτικότερο ποδόσφαιρο και παίρνοντας αποτελέσματα. Βέβαια έχει δύο βαριές ήττες απέναντι σε Γαλλία και Ισπανία στα δύο τελευταία της παιχνίδια, με την πρώτη να είναι φιλικό, αλλά αυτό δεν αναιρεί την προσπάθεια και τη διάθεση των Ουκρανών.

Η Γερμανία στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει στον όμιλο έχει ισάριθμες ισοπαλίες και απόψε θα επιδιώξει την πρώτη της νίκη. Ο Λεβ έχει τρομερό υλικό στα χέρια του και έχει πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές να δοκιμάσει, οπότε η ομάδα είναι ακόμα ρευστή και δεν έχει ρυθμό και ομοιογένεια, βασικό συστατικό για μία εθνική ομάδα. Εδώ θα επιδιώξουμε την καλή φόρμα που δείχνουν οι Ουκρανοί εντός έδρας και την επιθετική φιλοσοφία που έχουν υιοθετήσει , και θα πάμε με τον συνδυασμό του αμφίσκορου και της νίκης της Γερμανίας καθώς είναι στιγμή να αποκαταστήσει τα πράγματα στον όμιλο.

Τζίλιγχαμ – Όξφορντ

Τζίλιγζαμ και Όξφορντ θα τεθούν αντιμέτωπες για την 5η αγωνιστική της League One, με την γηπεδούχο να έχει ένα παιχνίδι περισσότερο από την αντίπαλό της και έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Η Όξφορντ έχει μόλις μια νίκη σε τρεις αγωνιστικές και έχει παραμείνει χαμηλά στην βαθμολογία. Το σετ των αποδόσεων δίνει φαβορί την φιλοξενούμενη, αλλά θεωρώ πως δεν θα είναι εύκολη έδρα το Πρίστφιλντ. Εντός έδρας η Τζίλιγχαμ έχεις μόλις μια ήττα σε πέντε παιχνίδια, ενώ η παράδοση είναι και πάλι υπέρ της γηπεδούχου που αριθμεί τρεις μόλις ήττες σε δέκα εντός έδρας παιχνίδια από την αποψινή αντίπαλό της. Θα ρισκάρουμε με τον άσο εδώ καθώς οι τιμές άνω των 3 μονάδων που βρίσκεται είναι άκρως δελεαστικές.

Λίνκολν – Μπρίστολ Ρόβερς

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας εδώ, αντιμετωπίζει τη μέτρια ως κακή Μπρίστολ Ρόβερς. Η Λίνκολν έχει 4/4 νίκες ως τώρα και θέλει φυσικά να τις επεκτείνει έτσι ώστε να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Η γηπεδούχος έχει την καλύτερη επίθεση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, και απέναντί της βρίσκεται μια κακή ομάδα με εύθραυστη άμυνα που δέχεται εύκολα γκολ. Φυσικά η Μπρίστολ μπορεί να κάνει την ζημιά της καθώς πετυχαίνει γκολ εκτός έδρας κάτι που έχει κάνει στα 3/4 παιχνίδια που έχει δώσει, αγνοώντας την νίκη όμως. Και εδώ θα ποντάρουμε σε ένα συνδυαστικό υπέρ της Λίνκολν που είναι ικανό να διπλασιάσει τα λεφτά μας.

Μονό

15:00 Τζίλιγχαμ – Όξφορντ: 1 (3.05)

Μονό

17:00 Λίνκολν – Μπρίστολ Ρόβερς: 1 & over 1,5 (2.35)

Μονό

21:45 Ουκρανία – Γερμανία: 2 & goal/goal (2.82)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις