Ο γύρος της Ευρώπης σε ένα… απόγευμα

Ο γύρος της Ευρώπης σε ένα... απόγευμα

Καλημέρα κουβανέζοι και καλό Σαββατοκύριακο! Έχουμε γεμάτο κουπόνι και πολλές επιλογές για σήμερα και εγώ θα επιλέξω ένα ευρωπαϊκό τουρ για τις προτάσεις μου.

Χωρίς να καθυστερώ, θα ξεκινήσω από την Πολωνία και την αγαπημένη της στήλης Ποντμπεσκίτζιε που φιλοξενεί τη Σταλ Μίελετς. Με επιβεβαίωσε στα over που έγραψα για τους αγώνες με τη Λέχια Γκντανσκ (ήττα με 4-0), αλλά και τη Ρακοφ (ήττα με 1-4). Όπως καταλάβατε δέχτηκε 8 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια και συνολικά 16 στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Έχει με διαφορά τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Τι συγκυρία και σήμερα (!), παίζει με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 10 γκολ παθητικό. Η Σταλ προέρχεται από νίκη επί της Πιάστ με 3-2, σε έναν αγώνα με δύο ανατροπές του σκορ. Αυτή ήταν και η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η Ποντμπεσκίτζιε δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ. Περιμένω και σήμερα ένα ανοιχτό ματς με αρκετά γκολ, πιθανότατα εκατέρωθεν.

Συνεχίζω λίγο βορειότερα, στο πρωτάθλημα Νορβηγίας, όπου η Βαλερένγκα υποδέχεται τη Μιοντάλεν. Πρόκειται για δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που παλεύουν για την έξοδο στο Europa League. Η Μιοντάλεν είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 14 βαθμούς σε 19 αγώνες και τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 14 γκολ. Προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες με συνολικό σκορ 14 – 2! Περιμένω από τη Βαλερένγκα να καθαρίσει τον αγώνα, κάτι που συνηθίζει στην έδρα της ειδικά με ασθενέστερους αντιπάλους.

Για το τέλος άφησα έναν αγώνα από τη 2η κατηγορία της Αγγλίας και συγκεκριμένα αυτόν ανάμεσα στην Κόλτσεστερ και την Όλνταμ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με μία νίκη εντός και δύο ισοπαλίες εκτός έδρας. Είναι μια «σφιχτή» ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις ήττες σε τρεις αγωνιστικές με συνολικό σκορ 2-7. Η έδρα, η φόρμα και η εικόνα τον δύο ομάδων συντελούν σε μια εύκολη ή δύσκολη νίκη των γηπεδούχων σε τιμές διπλασιασμού.

Δυάδα (απόδοσης 2.82)

16:00 Ποντμπεσκίτζιε – Σταλ Μίελετς: Over 2,5 (1.71)

21:30 Βαλερένγκα – Μιοντάλεν: 1 & Over 1,5 (1.65)

Μονό

16:00 Ποντμπεσκίτζιε – Σταλ Μίελετς: Goal/goal & Over 3,5 (2.72)

Μονό

17:00 Κολτσέστερ – Όλνταμ: 1 (2.06)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις