Για το 3.35 σε Τροντχάιμ και Μαρούσι

Για το 3.35 σε Τροντχάιμ και Μαρούσι

Τελευταία στροφή πριν τους ομίλους του Europa League, και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. 21 ματς στο πρόγραμμα, δύο θα με απασχολήσουν.

Αρχή, χρονικά, από τη Νορβηγία και το Τροντχάιμ εκεί που η Ρόζενμποργκ φιλοξενεί την PSV Αϊντχόφεν. Πρόκειται για δύο ομάδες, απ’ τι φύση τους επιθετικές, που κοιτάνε να πετύχουν ένα περισσότερο τέρμα απ’ αυτά που θα δεχθούν. Ίσως είναι λίγο πιο επιφυλακτικές τώρα που κρίνονται τα εκατομμύρια των ομίλων, ωστόσο δεν πιστεύω πως θα αφήσουν εντελώς στην άκρη το επιθετικό τους dna.

Στο 1.72 το αμφίτερμα, είναι ικανοποιητικό.

Στα δικά μας, στο ΟΑΚΑ, διεξάγεται το ματς της χρονιάς για την ΑΕΚ. Θέλει πολύ την πρόκριση η Ένωση μετά την αποτυχία της περασμένης σεζόν κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, καθώς θεωρεί απαραίτητη την παρουσία της στον ευρωπαϊκό χάρτη. Αγωνιστικά, οι παίκτες του Καρέρα δείχνουν ανεβασμένοι μετά το χαμένο τελικό του κυπέλλου, τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς σε Ελλάδα κι Ευρώπη, παίζοντας μάλιστα αρκούντως καλά για τα δεδομένα της εποχής. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες απουσίες, παρά μόνο αυτή του Μπακάκη που ούτως ή άλλως δύσκολα θα έβρισκε θέση στους αρχικούς έντεκα.

Απ’ την άλλη η Βόλφσμπουργκ κέρδισε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-0 την ουκρανική Ντέσνα, καθώς μετά το 1-0 η απόδοσή της έπεσε, και λίγο έλειψε να ισοφαριστεί. Ωστόσο, το αριθμητικό πλεονέκτημα απ’ το 60’ κι έπειτα, τελείωσε το ματς. Παρότι γερμανική ομάδα, έχει θέμα στο γκολ ενώ αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί το «βαρύ πυροβολικό» που ακούει στο όνομα Βέγκχορστ, το πρόβλημα διογκώνεται.

Στις αποδόσεις τώρα, θεωρώ μικρό το 2.10 του διπλού, δεν έχει τόσες πιθανότητες να κερδίσει στο ενενηντάλεπτο η Βόλφσμπουργκ. Αγοράζω λοιπόν τη διπλή ευκαιρία της ΑΕΚ, κι επειδή περιμένω επιφυλακτικό ματς, το συνδυάζω με το under 3,5 στο 1.95.

Δυάδα (απόδοσης 3.35)

20:00 Ρόζενμποργκ – PSV Αϊντχόφεν: Goal/goal (1.72)

21:45 AEK – Βόλφσμπουργκ: 1Χ & under 3,5 (1.95)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις