ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Προγνωστικά σνούκερ: Από 1.87 έως 6.50!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Προγνωστικά σνούκερ: Από 1.87 έως 6.50!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Προγνωστικά σνούκερ: Από 1.87 έως 6.50!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Προγνωστικά σνούκερ: Από 1.87 έως 6.50!

προγνωστικά σνούκερ

Ο τελικός του English Open έχει ακλόνητο φαβορί, για αυτό τα προγνωστικά σνούκερ ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα.

Αντίπαλοι με στόχο τα 9 κερδισμένα frames είναι ο Τζαντ Τραμπ και ο Τζανγκ Άντα. Κι όπως είναι ευνόητο, για να έχουμε υψηλά κέρδη, θα πρέπει να ρισκάρουμε στα προγνωστικά σνούκερ.

Ούτως ή άλλως ο τελικός είναι «πονηρός». Όσο εντυπωσίασε ο Τραμπ στο φινάλε του χθεσινού ημιτελικού με τον Τζον Χίγκινς, ανατρέποντας με μαγική εμφάνιση το εις βάρος του 2-5, άλλο τόσο έχει εντυπωσιάσει όλη την εβδομάδα κι ο Τζανγκ. Όχι μόνο επειδή νίκησε στη φάση των «16» τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν (4-2). Και χθες, στον ημιτελικό με τον Λιού Χονγκγιού (6-2) ήταν πολύ συμπαγής και υπέρτερος σε όλους τους τομείς.

Προφανώς ο Τραμπ έχει τον πρώτο λόγο. Η διαφορά κλάσης είναι μεγάλη και ειδικά στα τρία τελευταία χθεσινά frames μάς έδειξε για τι είναι ικανός. Είχε καιρό, είναι η αλήθεια, να το κάνει. Και ίσως η αντίδραση όταν η στέκα «έκαιγε», να είναι οιωνός για τον πρώτο του ranking τίτλο ύστερα από 19 μήνες (το Turkish Masters του 2022).

Πώς μπορείς να αγνοήσεις, όμως, το «άστρο» που δείχνει να οδηγεί τον Τζανγκ αυτήν την εβδομάδα; Ή τις εκπλήξεις που έχουμε δει σε τελικούς ανάλογου βεληνεκούς τα τελευταία χρόνια; Κοτζάμ Ρόνι Ο’Σάλιβαν και έχασε από τον Φαν Τζενγί (European Masters 2022) και τον Τζόρνταν Μπράουν (Welsh Open 2021). Αλλά κι ο ίδιος ο Τραμπ είχε ηττηθεί από τον Τζο Πέρι στην Ουαλία το 2022, μία εβδομάδα προτού θριαμβεύσει στην Τουρκία.

Ακόμα και στον πρώτο τελικό του εν λόγω τουρνουά, το 2016, ο Ace in the pack είχε γνωρίσει την ήττα από τον Λιανγκ Γουενμπό με 9-6. Δεν ήταν ακόμα ο καταξιωμένος νικητής όλων των triple crown events όπως είναι σήμερα, αλλά και πάλι ήταν έκπληξη. Γιατί να μη δούμε κάτι ανάλογο και σήμερα;

Προγνωστικά σνούκερ: Τι διδάσκει το παρελθόν

Η λογική λέει ότι το άγχος θα το έχει ο Τραμπ. Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει νικήσει σε ranking τελικούς μόνο τα φιλαράκια του (Τζακ Λισάουσκι και Ματ Σελτ) πιστοποιεί ότι κάτι έχει χάσει σε σχέση με παλιότερα. Τότε που ακόμα και σε τελικούς κόντρα στον Ο’Σάλιβαν ή τον Ρόμπερτσον έμπαινε ως φαβορί και δικαίωνε τον χαρακτηρισμό.

Βέβαια, θα πρέπει κι ο Mighty Mouse (όπως είναι το παρατσούκλι του Τζανγκ) να έχει το σωστό mindset για να κάνει το ματς ντέρμπι. Να μη νιώσει δέος μπρος στην περίσταση ή τον μεγάλο αντίπαλο. Όπως έκανε ο Μπάρι Χόκινς πριν ενάμισι μήνα στο European Masters: Δεν είχε φόβο, έπαιξε το παιχνίδι του φορτώνοντας με πίεση τον Τραμπ και νίκησε 9-6. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει κι ο ίδιος ο Τζανγκ στην παρθενική του εμφάνιση στο Crucible, το 2010. Είχε ζορίσει όσο δεν πήγαινε τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Στίβεν Χέντρι, προτού ηττηθεί με 10-9.

Η μεταξύ τους παράδοση είναι υπέρ του Άγγλου, αλλά κι ο Κινέζος έχει σημειώσει νίκες. Σε ματς έως best of 9 frames βέβαια. Το σημερινό είναι το πρώτο μεταξύ τους που θα έχει δύο sessions (στις 15:00 και στις 21:00).

Προγνωστικά σνούκερ: Over… και βλέπουμε

Θα αποφύγουμε να δώσουμε νικητή στη βασική μας πρόταση. Η απόδοση της νίκης του Τραμπ είναι χαμηλή (τη βρίσκουμε από 1.17 έως 1.23). Για να την ανεβάσουμε πάνω από το 1.80, θα πρέπει να ποντάρουμε σε νίκη του με 9-5 στη χειρότερη. Κάτι που δεν δείχνει τόσο πιθανό.

Μπορεί, φυσικά, ο Τραμπ να συνεχίσει από κει που τελείωσε χθες και να κάνει περίπατο. Ο Τζανγκ, όμως, έδειξε και χθες που ήταν φαβορί ότι έχει «κρύο» αίμα. Το ίδιο και στο decider του προημιτελικού με τον Τζόου Γιουελόνγκ, όπου θεωρητικά έπρεπε να νιώθει πίεση (μια και είχε προηγηθεί 3-0). Ως αουτσάιντερ πια, δεν έχει τίποτα να χάσει.

Ένα trivia που μάθαμε χθες, μας ωθεί στο over 14,5 frames, με απόδοση 2.12 στη Fonbet. Ο Τζανγκ έγινε πατέρας στις αρχές του 2020, όταν η πανδημία του Covid-19 είχε τιγκάρει τα νοσοκομεία της Κίνας. Παρόλο που η θέση του στο Tour ήταν επισφαλής, ο Mighty Mouse προτίμησε να μείνει κοντά στη σύζυγό του και το παιδάκι τους. Δεν έπαιξε ούτε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κι ας γνώριζε ότι αυτό θα είχε συνέπεια τον υποβιβασμό του. Πίστευε, προφανώς, στον εαυτό του για άμεση επιστροφή. Και πράγματι την πέτυχε, ύστερα από μερικούς μήνες!

Περιμένουμε απ’ τον Τζανγκ να σημειώσει και ένα century break. Δεν σκόραρε ιδιαίτερα στον ημιτελικό, αν και ήταν αποτελεσματικός όποτε χρειάστηκε. Μάλλον το… φύλαξε για σήμερα το «κατοστάρι». Μπορούμε να «φορτώσουμε» περισσότερο σ’ αυτό το ειδικό στοίχημα (over 0,5 centuries), το οποίο βρίσκουμε στο 1.87 στη Stoiximan.

Δεν παραβλέπουμε, ωστόσο, ότι ο Τραμπ είναι το λογικό φαβορί. Και ότι το πιο πιθανό σενάριο για τον τελικό, είναι να τον ζορίσει αρκετά ο Κινέζος, αλλά στο τέλος η ανώτερη ποιότητα του 34χρονου Άγγλου να κάνει τη διαφορά. Έτσι, θα ρίξουμε ένα μικρό ποσό στο ακριβές σκορ της νίκης του Τραμπ με 9-6.

Προγνωστικά σνούκερ: Από 1.87 έως 6.50!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Προγνωστικά σνούκερ: Από 1.87 έως 6.50!

Μονό
15:00
Τραμπ - Τζανγκ
Over 14,5 frames
2.12
BET: 12 units
Μονό
15:00
Τραμπ - Τζανγκ
Τζανγκ over 0,5 centuries
1.87
BET: 15 units
Fun bet
15:00
Τραμπ - Τζανγκ
9-6 ακριβές σκορ
6.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις