Η άσπρη βούλα και η βόμβα…

Η άσπρη βούλα και η βόμβα...

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους! Δε συνηθίζω να μιλάω για ατυχία στις στοιχηματικές μου επιλογές. Τουναντίον, μάλιστα, σχεδόν πάντα τοποθετώ την ευθύνη περισσότερο στην άσχημη επιλογή και το κακό διάβασμα των αγώνων. Αλλά ρε παιδιά πώς μας… πετσόκοψαν έτσι χθες;  

Εντάξει, η δυάδα του ρίσκου δεν πήγε καθόλου καλά. Το μονό από τη Λευκορωσία, όμως, σαν από θαύμα δεν επαληθεύτηκε. Το σκορ 1-0 από το 38’ με την Ενερχέτικ να σπαταλά σωρεία ευκαιριών μέχρι το τέλος του αγώνα και ένα ματς που ήταν για 3-0, έμεινε στο 1-1. Επίσης, η δυάδα με τα αμφιτέρματα χάθηκε στις λεπτομέρειες. Στο Μπρόμιτς το 3-3 τα λέει όλα, αλλά η Σεντ Τζόνστον είχε άλλη άποψη. Δεν κατάφερε να πετύχει γκολ απέναντι στην ουραγό Λίβινγκστον, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και εν τέλει στερώντας μας τον τετραπλασιασμό. 

Όσοι διαβάζετε τη συγκεκριμένη στήλη, θα ξέρετε ότι δεν βασίζομαι ποτέ σε safe επιλογές. Έτσι λειτουργώ στο στοίχημα και επιλέγω αρκετά μεγάλες αποδόσεις. Και ειδικότερα, όταν η τύχη μου γυρίζει την πλάτη, τόσο περισσότερο ρισκάρω. Αυτό θα κάνω και σήμερα, με δύο επιλογές που δίνουν εξαιρετικές αποδόσεις. Πάμε να τις δούμε. 

Ντέρμπι στη Ρώμη με… πεναλτάκια ρέφερι 

Ρόμα εναντίον Γιουβέντους απόψε στο “Ολίμπικο”, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει με εντελώς διαφορετικό τρόπο τον φετινό μαραθώνιο της Serie A.  

Οι “Ρωμαίοι” έφεραν λευκή ισοπαλία στη Βερόνα εναντίον της Ελλάς, σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το τελικό 0-0 όμως, έπειτα από λίγες ώρες μετατράπηκε σε ήττα με 3-0 στα χαρτιά, λόγω επικής γκάφας των υπεύθυνων της ομάδας. Δήλωσαν τον 23χρονο μέσο Αμαντού Ντιαβαρά σε λάθος λίστα παικτών και συγκεκριμένα σε εκείνη των under 22, αντί στην αντίστοιχη των under 25.  

H Γιούβε, από την άλλη, φιλοδώρησε με τρία τέρματα τη Σαμπντόρια στο “Αλιάνζ Στέιντιουμ”, με τον Άαρον Ράμσεϊ να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια όντας ο κορυφαίος της ομάδας παρέα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που σκόραρε και πάλι.  

Στον αποψινό αγώνα άρχοντας της αναμέτρησης θα είναι ο 39χρονος Μάρκο Ντι Μπέλο, ο οποίος στατιστικά δείχνει τη βούλα του πέναλτι αρκετά συχνά. Στη μέχρι τώρα 10χρονη καριέρα του, έχει υποδείξει την εσχάτη των ποινών στο 30% των αγώνων που έχει διευθύνει στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας. Πέρυσι, μάλιστα, ο ρέφερι από το Μπρίντιζι έδωσε πέναλτι σχεδόν στους μισούς αγώνες που διήυθυνε. Ανάμεσά τους και το μοναδικό του ντέρμπι ανάμεσα σε Ρόμα και Ίντερ (2-2). Την προηγούμενη εβδομάδα διαιτήτευσε και το 5-3 για τα προκριματικά του Europa League ανάμεσα σε Ντουνάισκα και Γιάμπλονετς και μαντέψτε πώς μπήκε το ένα από τα 8 τέρματα… 

Ντέρμπι είναι, αλλά η Γιουβέντους όπως έχει δείξει η ιστορία καταφέρνει να παίρνει τέτοια ματς, έστω και αν χρειαστεί να το κάνει από την άσπρη βούλα. Ποντάρω στον καταλογισμό πέναλτι.  

Κουρασμένη η Μπόντε, ευκαιρία για τη Βαλερένγκα 

H Μπόντε Γκλιμτ μετά τον μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό αποκλεισμό της, φιλοξενεί τη Βαλερένγκα που όντας σε φόρμα απειλεί το αήττητο της γηπεδούχου. 

Η Μπόντε στάθηκε εξαιρετικά στο “Σαν Σίρο” απέναντι στη Μίλαν, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού για το Europa League, κατάφερε να σκοράρει 2 γκολ, αλλά αυτά δεν ήταν αρκετά για να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο των Ιταλών, οι οποίοι επιβλήθηκαν τελικά με 3-2. Στο πρωτάθλημα παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα, έχοντας μακράν την καλύτερη επίθεση με 64 τέρματα και φυσικά αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση.  

Απόψε υποδέχεται τη Βαλερένγκα, η οποία είναι σε καλή κατάσταση προερχόμενη από δύο νίκες μέσα στο Σεπτέμβρη απέναντι σε Μπραν και Μόλντε, επικρατώντας με 5-1 και 2-1 αντίστοιχα εντός έδρας. Καλοβλέπει πλέον τη δεύτερη θέση, καθώς απέχει μόλις 2 βαθμούς από τη Μόλντε. Στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν τα πηγαίνει τόσο καλά, έχει ρεκόρ 3-2-4 και η άμυνά της χρίζει βελτίωσης εν όψει του αποψινού πολύ δύσκολου αγώνα. 

Θα ρίξω… βόμβα όσον αφορά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, βασιζόμενος στην κούραση της Μπόντε από το ταξίδι και τον αγώνα μεσοβδόμαδα στην Ιταλία και στη φόρμα της Βαλερένγκα. Θεωρώ πως μπορεί να εκμεταλλευτεί την κόπωση της αντιπάλου ομάδας και ίσως την αναγκάσει να υποστεί την πρώτη της ήττα για φέτος. Ρισκάρω στο διπλό που χρυσοπληρώνει. 

Μονό 

21:45 Ρόμα – Γιουβέντους: Kαταλογισμός πέναλτι (2.80) 

Fun bet 

21:30 Μπόντε ΓκλιμτΒαλερένγκα: 2 (5.30)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις