Ευρώπη σε δράση με 3.10

Ευρώπη σε δράση με 3.10

Καλημερίζω όλους τους φίλους κουβανέζους της ομάδας. Καλή στοιχηματική σεζόν και επίσημα με όλα πλέον τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να αρχίζουν. Πολλή δράση, πολλοί αγώνες αλλά σε όλο αυτό το «χάος» ξεχώρισα δύο αγώνες που τα εκατέρωθεν πληρώνουν καλά.

Θέλτα – Βαλένθια: Τίποτα το ιδιαίτερο δεν παρουσίασε η Θέλτα στην πρεμιέρα. Χωρίς ιδέες κόλλησε σε ένα δίκαιο 0-0 με την Εϊμπάρ. Εάν πάντως δικαιούταν κάτι παραπάνω αυτή ήταν η Θέλτα διότι είχε 3-4 καλές ευκαιρίες να φύγει με το διπλό. Η Βαλένθια ξεπέρασε τη ψυχρολουσία που υπέστη από νωρίς στο ματς διότι δέχθηκε γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό από τη Λεβάντε ανατρέποντας το γκολ που δέχθηκε και πήρε την νίκη με 4-2.

Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει όμως και η επίθεση από τον προπονητή προς τη διοίκηση συνεχίζεται διότι δεν έγιναν οι απαραίτητες μεταγραφές. Η Θέλτα δεν πείθει ενώ η Βαλένθια έχει πολλά κενά στα μετόπισθεν. Τίμιο το G/G διότι τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν ρυθμό

  • 5/6 goal/goal εμφάνισαν οι τελευταίες τους συναντήσεις στην έδρα της Θέλτα.

Πόρτο – Μπράγκα: Απόλυτη κυρίαρχος εντός έδρας πέρυσι, κατέκτησε το πρώτο της νταμπλ μετά από εννέα χρόνια! Στο πρωτάθλημα ήταν πιο σταθερή από την Μπενφίκα την οποία νίκησε και 2-1 στο τελικό Κυπέλλου. Διατήρησε το βασικό κορμό της και ελπίζει και φέτος για ένα back to back νταμπλ.

Η Μπράγκα χάρη στα ευνοϊκά αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής έκλεψε τη 3η θέση από την Σπόρτινγκ. Νέος τεχνικός για τους φιλοξενούμενους αλλά μεγάλη απώλεια του ταλαντούχου εξτρέμ Τρινκάο. Οι δύο ομάδες ξεκινούν το πρωτάθλημα όπως ακριβώς το τελείωσαν. Η νταμπλούχος έχει τον πρώτο λόγο αλλά και η Μπράγκα πιστεύω θα βρει φάσεις στις αντεπιθέσεις.

  • 2/4 goal/goal εμφάνισαν οι τελευταίες τους συναντήσεις στην έδρα της Πόρτο.

Δυάδα (απόδοσης 3.10)

22:00 Θέλτα – Βαλένθια: Goal/goal (1.80)

23:00 Πόρτο – Μπράγκα: Goal/goal (1.72)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις