Με το 2.62 στον τελικό της παρηγοριάς

προγνωστικά

Ο #Bats ρίχνει την προσοχή του στον μικρό τελικό του Nations League, με δύο σημεία άνω του διπλασιασμού.

Το ενδιαφέρον όλων βρίσκεται -εύλογα- στον μεγάλο τελικό το βράδυ μεταξύ Κροατίας και Ισπανίας. Ωστόσο, στα σημερινά προγνωστικά εμείς θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της τρίτης θέσης.

Προγνωστικά: Ολλανδία – Ιταλία

Η Ολλανδία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Κροατία και υπέστη τον αποκλεισμό. Με κάποια εξαιρετικά και κάποια αρκετά προβληματικά διαστήματα στο παιχνίδι έσωσε την ισοπαλία στο τέλος κι έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί οι Κροάτες έβγαλαν «μέταλλο», κάτι που λείπει από τους «οράνιε» εδώ και αρκετά χρόνια. Με σκορ 4-2 επικράτησε η ομάδα του Ντάλιτς αφήνοντας για μια ακόμη φορά την Ολλανδία με άδεια χέρια.

Εξίσου απογοητευμένη είναι κι η Ιταλία που έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη φορά εκτός τελικού Nations League από την Ισπανία. Μάλιστα, όπως και το 2021 αυτό συνέβη με σκορ 2-1 και με τη «φούρια ρόχα» να παρουσιάζεται αρκετά ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο. Η επιλογή του Μαντσίνι να καλέσει τα μεγάλα ονόματα δεν έπιασε τόπο, καθώς η «σκουάντρα ατζούρα» παρουσιάστηκε αργή, «βαριά» και χωρίς την απαραίτητη σπιρτάδα.

Με το 2.62 στον τελικό της παρηγοριάςΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Με το 2.62 στον τελικό της παρηγοριάς

Σήμερα και οι δύο ομάδες δεν έχουν πολλά να χάσουν, οπότε περιμένουμε ένα ανοιχτό και ενδιαφέρον ματς από πλευράς θεάματος. Πιθανότατα θα δούμε ροτέισον από τους δύο προπονητές και ορισμένοι παίκτες θα προσπαθήσουν να αποδείξουν την αξία τους παρά το αδιάφορο του αποτελέσματος. Έτσι οδηγούμαστε στο goal/goal & over 2,5 που πληρώνει 2.02 στην Betshop. Δεύτερη επιλογή το over 1,5 ημιχρόνου, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.62.

Combo
16:00
Ολλανδία - Ιταλία
Goal/goal & over 2,5
2.02
BET: 35 units
Μονό
16:00
Ολλανδία - Ιταλία
Over 1,5 ημιχρόνου
2.62
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις