Κροατία – Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Κροατία - Ισπανία προγνωστικά

Κροατία - Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Κροατία – Ισπανία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Κροατία – Ισπανία προγνωστικά

  • «Ντε Κάιπ» (51.117), Ρότερνταμ.
  • Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ.
  • Η Ισπανία υπερτερεί στα ματς μεταξύ των δύο ομάδων με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.
  • Στα πέντε επίσημα παιχνίδια τους η Κροατία μετρά δύο νίκες και τρεις ήττες.
  • Δύο από αυτά ήταν για το προηγούμενο Nations League, με την κάθε ομάδα να κερδίζει το εντός έδρας παιχνίδι της.
  • Στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους σημειώθηκαν over 4,5 γκολ.
  • Και στους δύο προηγούμενους τελικούς του Nations League το ημίχρονο έμεινε στο 0-0.

Ρεπορτάζ Κροατίας

Το έκαναν ξανά οι Κροάτες! Παρότι για μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού υπέφεραν, τελικά πήραν τη νίκη επί της Ολλανδίας και έτσι προκρίθηκαν στον τελικό του Nations League. Οι γηπεδούχοι πήραν δίκαια προβάδισμα στο 34’ με τον Μάλεν, πιστοποιώντας την ανωτερότητά τους στο πρώτο ημίχρονο. Η Κροατία μπήκε δυνατά στο δεύτερο ισοφαρίζοντας στο 55’ με πέναλτι που κέρδισε ο Μόντριτς και εκτέλεσε εύστοχα ο Κράμαριτς. Η ομάδα του Ντάλιτς ήλεγξε τον ρυθμό και έφτασε στην ανατροπή με τον Πάσαλιτς στο 72’. Οι «οράνιε» έσωσαν το παιχνίδι με τον Λανγκ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με αποτέλεσμα να οδηγήσουν το ματς στην παράταση. Εκεί η Κροατία αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει, καθώς ο Πέτκοβιτς με φοβερό μακρινό σουτ (98’) κι ο Μόντριτς με πέναλτι (116’) διαμόρφωσαν το τελικό 2-4. Στην παρθενική τους συμμετοχή στα τελικά του Nations League οι «Vatreni» διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας τους μετά την ανεξαρτητοποίηση από τη Γιουγκοσλαβία.

Stat attack: Μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία 16 ματς.

Απουσίες: Ο Σούταλο αποχώρησε με μικροτραυματισμό από το ματς με την Ολλανδία αλλά φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμος απόψε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Σούταλο, Βίντα, Πέρισιτς – Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβασιτς – Πάσαλιτς, Ιβάνουσετς – Κράμαριτς.

Κροατία - Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Κροατία - Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ισπανίας

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Ισπανία έφτασε μέχρι τον τελικό του Nations League. Όπως και στην προηγούμενη διοργάνωση για να το πετύχει αυτό χρειάστηκε να αποκλείσει την Ιταλία στα ημιτελικά. Συμπτωματικά, και στις δύο περιπτώσεις επικράτησε με 2-1. Ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι με γκολ του Πίνο… από τα αποδυτήρια όμως η απάντηση των Ιταλών δεν άργησε με πέναλτι στο 11’. Πέρα από λίγες στιγμές, η Ισπανία κυριάρχησε απόλυτα από εκείνο το σημείο και μετά χάνοντας μερικές μεγάλες ευκαιρίες. Ο Χοσέλου αποτέλεσε «χρυσή» αλλαγή, καθώς μπήκε στο ματς στο 84’ και πέτυχε το γκολ της νίκης στο 88’. Δίκαιη επικράτηση για τη «φούρια ρόχα» και η πρώτη μεγάλη νίκη στην εποχή Ντε Λα Φουέντε.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Απουσίες: Καμία διαφοροποίηση σε σχέση με το ματς του ημιτελικού όσον αφορά τις διαθέσιμες επιλογές του Ντε Λα Φουέντε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σιμόν – Νάβας, Λε Νορμάντ, Λαπόρτ, Άλμπα – Ρόδρι, Μερίνο – Ασένσιο, Γκάβι, Πίνο – Μοράτα.

Κροατία - Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Κροατία – Ισπανία

Η Κροατία συνεχίζει να αποδεικνύει ότι αξίζει πλέον να ανήκει στα μεγάλα ονόματα όσον αφορά τις εθνικές ομάδες. Οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι κάπως πιο μοιρασμένες, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι η Ισπανία δε διαθέτει και την ποιοτικότερη φουρνιά της. Πάντως, η εικόνα της απέναντι στην Ιταλία ήταν αρκετά ενθαρρυντική. Δεδομένης και της σημασίας του αγώνα, πάμε με το αγαπημένο αποτέλεσμα της ομάδας του Ντάλιτς. Στο 3.45 προσφέρεται από τη Novibet η ισοπαλία και θα την επιλέξουμε.

Μονό
21:45
Κροατία - Ισπανία
Χ
3.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις