Αυτός ο παικταράς έρχεται για τη θέση του Πινέδα!

Ασύλληπτο αυτό που έκανε ο Πινέδα

Να λοιπόν που ο Άλεξ Σαντάνα μπήκε στην καθημερινότητα της ΑΕΚ μετά το δημοσίευμα του καθόλα έγκυρου Globo.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος που παίζει στην Ατλέτικο Παραναένσε έχει εμπειρία από την Ευρώπη αγωνιζόμενος στην Λουντογκόρετς, όταν εκείνη ήταν ομάδα για ομίλους Champions League.

Στα θετικά του πως μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του άξονα της μεσαίας γραμμής, χαρακτηριστικό δηλαδή που θέλει ο Ματίας Αλμέιδα.

Οι παίκτες του να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περισσότερες από μία θέσεις. Βέβαια πρόκειται για έναν παίκτη που οι Βραζιλιάνοι έδωσαν κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν. Επομένως θα θέλουν κάτι ανάλογο μην πούμε και περισσότερα για να τον δώσουν.

Προς το παρόν, με τα υπάρχοντα στοιχεία και τις πληροφορίες δε φαίνεται να προκύπτει κάτι τέτοιο.

Η ΑΕΚ δηλαδή τη δεδομένη χρονική στιγμή εξετάζει την περίπτωση Σαντάνα και όλες τις παραμέτρους (δηλαδή τι λεφτά θα ζητήσει η ομάδα του) χωρίς να υπάρχει στο μυαλό αν θα φύγει ή θα μείνει ο Πινέδα.

Μια ακόμα λύση πάντως στη μεσαία γραμμή είναι γεγονός πως θα ενδυναμώσει κι άλλο τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Και μάλιστα σε ένα σημείο του γηπέδου που βγήκαν ασπροπρόσωποι σχεδόν σε κάθε ματς είτε κέρδιζαν είτε όχι.

Ο Πινέδα όποτε αγωνίστηκε εκεί αλλά και οι Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος ήταν εξαιρετικοί όποτε χρειάστηκε, τις περισσότερες φορές που συνέβη αυτό.

ΠΗΓΗ: Sportime

Ομάδα που κερδίζει... δεν αλλάζει!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ομάδα που κερδίζει... δεν αλλάζει!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις