«Σφυριά» εν δράσει έως 2.05

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Τελικός Conference League και δεν γινόταν να μην γράψει στήλη ο #Fidel. Παρακάτω τα σημερινά σημεία του.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Τελειώνει σιγά – σιγά η στοιχηματική σεζόν, προσωπικά με περιμένουν κάτι παραλίες εις την μακρινή -για εσάς- Κούβα. Μέχρι τότε, μέχρι να λιαστώ δηλαδή εις τον ήλιον, θα συνεχίσω τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος με τον τελικό του Conference League. Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ με δύο σημεία έχω γι’ απόψε.

Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Η Φιορεντίνα βρήκε στο δρόμο της την Μπράγκα, τη Σίβασπορ, τη Λέχ Πόζναν και τη Βασιλεία. Η Γουέστ Χαμ από την άλλη, χρειάστηκε να αποκλείσει την ΑΕΚ Λάρνακας, τη Γάνδη και την Αλκμάαρ. Καμία εκ των δύο δεν έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει πως στον τελικό έχουν ακόμη ένα κίνητρο.

«Σφυριά» εν δράσει έως 2.05ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!«Σφυριά» εν δράσει έως 2.05

Πρόκειται για τελικό. Πρόκειται για μία ευρωπαϊκή κούπα. Καθώς και για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Καμία εκ των δύο ομάδων δεν θα πάρει ρίσκα από νωρίς, υπό τον φόβο του να μείνει πίσω στο σκορ. Συν τοις άλλοις, έχουν καλή αμυντική λειτουργία. Περιμένω το πρώτο γκολ να σημειωθεί μετά το 28′ και να πληρώσει η απόδοση του 2.05 από τη Novibet.

Από εκεί και πέρα, οι αγγλικές ομάδες παρουσιάζουν μεγαλύτερο δυναμισμό, περισσότερες εντάσεις και καλύτερη φυσική κατάσταση. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τη Γουέστ Χαμ, μία… μέτρια ομάδα της Premier League. Μέτρια για το Νησί, εκ των φαβορί όμως εδώ και αρκετές εβδομάδες για το Conference League. Οι Άγγλοι υπερτερούν σε όλες τις γραμμές, θα στηρίξω την κατάκτησή τους σε απόδοση 1.90.

Υ.Γ.: Πλέον με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί!

Μονό
22:00
Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.05
BET: 25 units
Μονό
22:00
Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ
Κατάκτηση: Γουέστ Χαμ
1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις