Ανατροπή: Πωλείται top Έλληνας άσος!

Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό - Του «κλέβουν» top όνομα!

Ολυμπιακός και Γιώργος Μασούρας έχουν μία σχέση αγάπης και αμφισβήτησης. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει περάσει από χίλια κύματα. Από εκεί που η ανανέωση του συμβολαίου ήταν το πιο πιθανό σενάριο, πλέον έχει μπει η πώληση πιο δυνατά στο τραπέζι.

Η ιστορία έχει κουράσει. Κυρίως τον ίδιο! Εδώ και 4,5 χρόνια παραμένει τρομερά ανθεκτικός στον ανταγωνισμό, το ίδιο διάστημα είναι σχεδόν πάντα βασικός στην Εθνική Ελλάδας και συνάμα έχουν σταλεί τουλάχιστον δύο αξιόλογες προτάσεις για χάρη του (σ.σ.: Νόριτς πρόπερσι, Τραμπζονσπόρ πέρυσι). Πάρα ταύτα, δεν βγήκε άκρη. Ο Ολυμπιακός δεν αποδέχθηκε καμία από αυτές.

Με αυτά και με εκείνα Ολυμπιακός και Μασούρας οδηγούνται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου τους. Με τον ίδιο μόλις στα 3,5-4 κατοστάρικα απολαβές και έχοντας έναν «φτωχό» απολογισμό: 46 ματς/5 γκολ! Πριν από μερικές ημέρες από το Sportime είχατε διαβάσει πως οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε προφορική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας.

Για μία ακόμα φορά στο ποδόσφαιρο όμως, αποδεικνύεται πως αν δεν γίνει κάτι οριστικό, αν δεν πέσουν οι υπογραφές, δεν είναι και σίγουρο. Και εδώ αυτό μοιάζει πως θα συμβεί. Αφού τα δεδομένα άλλαξαν.

Το club δεν φέρεται να «ψήνεται» στην ιδέα της γενναιόδωρης αύξησης/ανανέωσης και η προοπτική της πώλησης φαντάζει μονόδρομος Η ιστορία έχει να κάνει πλέον με το ποσό του transfer fee για τον 29χρονο διεθνή winger. Με ένα χρόνο συμβολαίου να μένει ακόμα, αυτό δεν μπορεί να είναι και μεγάλο. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι θα συμβεί τελικά, αλλά το έργο γύρισε.

ΠΗΓΗ: Sportime

Επιβεβλημένη νίκη στο 30.00ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Επιβεβλημένη νίκη στο 30.00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις