Αυτή η θέση θα είναι κλειδί για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός - Καραμπάχ

Όταν ο Ολυμπιακός κληθεί να ασχοληθεί ενεργά με το θέμα της ενίσχυσης τότε θα πρέπει να βρει λύση και σε ένα μεγάλο γρίφο. Να βρει επιτέλους τους εξτρέμ που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά σε μια ομάδα που έχει στόχο την κατάκτηση των τίτλων και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Κανός π.χ. ήταν εξαιρετική επιλογή αν και πλέον δεν είναι εύκολο να μείνει. Ο Μπουτούτσι από την άλλη πλευρά είναι μια επιλογή που θα μείνει στη σφαίρα του ανεξήγητου. Ίσως όχι τόσο η απόκτησή του όσο η διαχείρισή του και η μη χρησιμοποίησή του ουσιαστικά.

Γιατί ο Ολυμπιακός έδωσε λεφτά στην Κόνιασπορ και δεν παίζει; Απλό και εύλογο ερώτημα.

Ο Γκάρι π.χ. ήταν μια επιλογή που δεν βγήκε σε καμία περίπτωση. Πολλοί τραυματισμοί μεγάλο συμβόλαιο για έναν παίκτη που δε βοήθησε καθόλου.

Κι όλα αυτά ανάγκασαν τους προπονητές να πάνε στις περίφημες πλέον επιλογές με τα τρία 10άρια, τον Μπίελ μια μεταγραφή των 6 εκατομμυρίων να παίζει στα άκρα και να μην προσφέρει και σε μια μέτρια σεζόν.

Το ποιους θα πάρει ο Ολυμπιακός εξτρέμ θα είναι κομβικό για την επόμενη χρονιά. Έχει τον Μασούρα στο ρόστερ, λογικά θα μείνει και ο Βρουσάι αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτοί.

Ο Άλεξ Κογιάδο τον οποίο ήθελε ο Κορμπεράν π.χ. που γράφτηκε και πάλι στην Ισπανία (είχε ενδιαφερθεί έντονα ο Ολυμπιακός πέρυσι) είναι μια καλή επιλογή. Μόλις στα 24, έπαιξε δανεικός στην Έλτσε από την Μπαρτσελόνα με την οποία έχει συμβόλαιο έως και το 2024.

Η Έλτσε υποβιβάστηκε, η Μπαρτσελόνα τον δίνει αλλά Ισπανοί σε τέτοιες ηλικίες δύσκολα φεύγουν από τη χώρα τους.

Για να δούμε τι θα κάνει ο Κορδόν.

ΠΗΓΗ: Sportime

Ιρλανδική... μαγκιά στο 3.08ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ιρλανδική... μαγκιά στο 3.08

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις