Ακατέργαστα διαμάντια στο 75.00

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά από ποδόσφαιρο και μπάσκετ με ένα μακροχρόνιο έως 75.00

Καλησπέρα σε όλους. Η σημερινή ημέρα είναι κάπως διαφορετική, αφού τα πρωταθλήματα σταματάνε σταδιακά και ξεκινούν τις καλοκαιρινές επιλογές. Φυσικά και υπάρχουν ευκαιρίες στα προγνωστικά της Δευτέρας, ενώ παράλληλα υπάρχει και το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων που έχει το δικό του ενδιαφέρον.

Προγνωστικά: Επικίνδυνα αδιάφοροι

  • Ξεκίνημα από την Ρώμη και τον αγώνα της Ρόμα με την Σαλερνιτάνα. Μεθυσμένη πολιτεία η ιταλική πρωτεύουσα μετά την δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό και το πρωτάθλημα ξαναπερνάει σε δεύτερη μοίρα. Οι «τζιαλορόσι» προφανώς και έχουν δείξει σημάδια αδιαφορίας στο πρωτάθλημα, δείχνουν πως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ενώ η ομάδα του Σόουζα… είναι αρκετά βελτιωμένη τελευταία. Το αμφίτερμα στο 2.07 παίζεται αρκετά καλά.
  • Αργότερα το βράδυ έχουμε γερμανικό μπάσκετ και την αναμέτρηση της Βόννης με την Τσέμνιτζ. Η νικήτρια του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ παίζει εξαιρετικά, έβαλε 95 και 94 πόντους στα πρώτα ματς και ενδέχεται να «καθαρίσει» σήμερα την σειρά. Αναμένεται βελτιωμένη η επιθετική λειτουργία των γηπεδούχων, το over 158,5 στο 1.75.

Ακατέργαστα διαμάντια στο 75.00ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ακατέργαστα διαμάντια στο 75.00

Προγνωστικά: Ακατέργαστα διαμάντια

  • Διαχρονικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων πρωταγωνιστούν ομάδες που δεν της περιμένεις και κάνουν πορείες νεανικές φουρνιές που οι ανδρικές τους δεν έχουν πάει ούτε μία φορά σε Μουντιάλ. Η Γκάμπια μπορεί να είναι μία μικρή φτωχή αφρικανική χώρα όμως έχει παίκτες στο υψηλότερο επίπεδο, βγήκε δεύτερη στο μικρό Κόπα Άφρικα και έχει εξαιρετικό όμιλο για να διακριθεί. Το πρώτο ματς κόντρα στην Ονδούρα είναι δύσκολο, αλλά η νεαρή ομάδα της δεν έχει κάποια εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο. Κρατάμε τον άσσο στο 1.70.
  • Για την αλητεία, το να κερδίσει την διοργάνωση δίνει… 75.00. Ας πάρει ένα ποντάρισμα, έχει την αξία του.
Μονό
19:30
Ρόμα - Σαλερνιτάνα
Goal/goal
2.07
BET: 20 units
Μονό
21:30
Τσέμνιντζ - Βόννη
Over 158,5
1.75
BET: 20 units
Μονό
00:00
Γκάμπια Κ20 - Ονδούρα Κ20
1
1.70
BET: 20 units
Μακροχρόνιο
Νικητής Μουντιάλ Κ20
Γκάμπια
75.00
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις