Σύγκρουση με… 29.00 στο «Γκρουπάμα»

Προγνωστικά Γαλλίας

Λιόν και Μονακό μονομαχούν στο «Γκρουπάμα» και βγάζουν επιλογές από 1.83 έως και 29.00 στα προγνωστικά Γαλλίας.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Μπορεί το ντέρμπι ΛιόνΜονακό να «μαγνητίζει» τα βλέμματα στα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας ωστόσο, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της φετινής National, οι μάχες για τις πρώτες δύο θέσεις αλλά και για την αποφυγή του υποβιβασμού, αποκτούν μια «άγρια» ομορφιά. Πάμε λοιπόν να δούμε τί θα επιλέξουμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: Το «πρέπει» στη μεριά της Λιόν

Μεγάλη ευκαιρία σπατάλησε η Λιόν με την ήττα της στην αδιάφορη Κλερμόν (2-1). Δεν εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Λιλ (0-0 στη Μονακό) ώστε να βρίσκεται σήμερα σε απόσταση αναπνοής από την πέμπτη θέση (στο -4 τώρα). Δεν είναι μόνο η ήττα αλλά και η εμφάνισή της που ήταν κακή μετά από καιρό. Προβλημάτισε και πάλι αμυντικά, σίγουρα την περιμέναμε πιο προσεκτική μετά τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε από τη Μονπελιέ. Έξι συνεχόμενα goal/goal & over 2,5 τρέχουν οι «λιονέ» μέσα-έξω.

Αδιάφορη η εικόνα της Μονακό στο ντέρμπι με τη Λιλ (0-0), είχε ελάχιστες φάσεις και μόλις ένα σουτ εντός στόχου. Ήταν γνωστό βέβαια πως έπαιζε για δύο αποτελέσματα καθώς με την ισοπαλία διατήρησε το +5 από την Λιλ. Βέβαια, οι Μονεγάσκοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα τίποτα. Σε περίπτωση ήττας σήμερα και νίκης της Λιλ στο αυριανό ντέρμπι με τη Μαρσέιγ ενδεχομένως η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν να μπλέξει όσον αφορά την τέταρτη θέση (ακολουθεί η Ρεν εκτός που θα «καίγεται» για βαθμούς). Εξαιρετική πάντως φέτος η Μονακό εκτός έδρας με μόλις δύο ήττες κι αυτές σε Λιλ και Λανς (10-5-2).

Ευνοϊκή η παράδοση που διατηρεί η Λιόν εντός έδρας κόντρα στη Μονακό. Συγκεκριμένα, σε 22 αναμετρήσεις από το 2001 έως σήμερα οι «λιονέ» έχουν ηττηθεί μόλις τρεις φορές, πιο πρόσφατη εξ’ αυτών το 0-2 για το κύπελλο πριν δύο χρόνια (12-7-3 συνολικά, 12-5-2 χωρίς τα ματς κυπέλλου).

Ένα ζευγάρι που συνήθως μας προσφέρει εντυπωσιακά παιχνίδια με γκολ, κόκκινες, πέναλτι και τα συναφή. Πολλή ένταση περιμένω και σήμερα, λογικά θα δούμε και κάρτες και ο Μπενουά Μιγιό είναι ένας διαιτητής που δεν τις λυπάται (πάνω από τέσσερις κάρτες ανά αγώνα). Πρώτη επιλογή ένα σχετικά «ασφαλές» combo με γκολ και κάρτες. Αξιόλογο και το 9.25 για γκολ και κάρτα του Λακαζέτ που είχε «κιτρινιστεί» και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ενώ διεκδικεί και το βραβείο του πρώτου σκόρερ (ένα πίσω από Μπαπέ). Τέλος, ως fun bet θα πάρουμε και από μία κάρτα σε παίκτη εκατέρωθεν.

Σύγκρουση με... 29.00 στο «Γκρουπάμα»ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Σύγκρουση με... 29.00 στο «Γκρουπάμα»

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από National

Πάμε τώρα να δούμε τι θα επιλέξουμε από την προτελευταία αγωνιστική της National:

  • Κρίσιμο παιχνίδι το ΣατορούΡεντ Σταρ και για τις δύο πλευρές. Δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι που με νίκη σήμερα κάνουν μεγάλο βήμα για τη παραμονή (ακολουθεί τελευταία αγωνιστική η πεσμένη Παρί 13 εντός). Η Ρεντ Σταρ μόνο με νίκη σήμερα μπορεί να συνεχίσει να ελπίζει για άνοδο. Τρία σερί goal/goal & over 2,5 η Σατορού, κορυφαία εκτός έδρας ομάδα της National η Ρεντ Σταρ (8-6-2). Έχουν και παράδοση στα γκολ μεταξύ τους (4-2 το αντίστοιχο περσινό, 3-0 κέρδισε η Ρεντ Σταρ στο ματς του πρώτου γύρου). Θα πάμε με το καλοπληρωμένο over 2,5.
  • Κομβικό το ματς και για τη Νανσί που υποδέχεται τη Λε Πουί. Με καλή εμφάνιση πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Μαρτίγκ, ομάδα που δίνει μάχη για άνοδο. Μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και συγκεκριμένα από τη Μπουργκ Περονά την οποία αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική. Με νίκη δηλαδή σήμερα θα κατέβει για δύο αποτελέσματα στο φινάλε. Η Λε Πουί είναι πεσμένη εδώ και καιρό, αυτό όμως δεν την σταμάτησε από το να κερδίσει την πρώτη -εκείνη τη στιγμή- Κονκαρνό (2-1). Προφανώς και δεν ασχολούμαστε με τα 1.57 που κυκλοφορεί ο άσος, προτιμώ να πάω με τα κόρνερ στο συγκεκριμένο παιχνίδι (12-14-12-6-12-10-10 στα επτά τελευταία εντός της Νανσί, 12-10-9-12 και 19! στο ματς με την Κονκαρνό για τη Λε Πουί στα πέντε πιο πρόσφατα μέσα-έξω. Στο 1.88 βρήκα το ασιατικό over 10 (επιστροφή στα δέκα κόρνερ, κερδισμένο από έντεκα και πάνω) και θα το τιμήσω.
  • Δύσκολα τα πράγματα για τη Σταντ Μπριοσέν που υποδέχεται τη Σεντάν. Στο -5 οι γηπεδούχοι από την 12η θέση, μόνο με νίκη σήμερα θα έχουν ελπίδες. Αντικειμενικά όμως το έργο τους είναι δύσκολο καθώς τελευταία αγωνιστική έχουν εκτός έδρας τη Ρεντ Σταρ που αν κερδίσει απόψε σίγουρα θα θέλει βαθμούς. Η Σεντάν από την άλλη έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή, θα παίξει χωρίς άγχος γεγονός που ενδεχομένως να την καθιστά πιο επικίνδυνη. Άλλωστε εκτός έδρας είναι καλή ενώ έχει σκοράρει και στα οκτώ τελευταία. Η Μπριοσέν μπορεί να τα «παρατήσει» αν δει ότι την ίδια στιγμή Νανσί και Βιλφράνς κερδίζουν ή έστω δεν χάνουν. Αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Σεντάν και θα ποντάρω στο να βρουν οι φιλοξενούμενοι ένα γκολ στο δεύτερο μέρος. 

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Μονό
22:00
Σατορού - Ρεντ Σταρ
Over 2,5
2.05
BET: 10 units
Κόρνερ
22:00
Νανσί - Λε Πουί
Over 10 κόρνερ AH
1.88
BET: 10 units
Μονό
22:00
Σταντ Μπριοσέν - Σεντάν
Over 0,5 Σεντάν στο β' ημίχρονο
2.00
BET: 10 units
Combo
22:00
Λιόν - Μονακό
Over 1,5 γκολ & over 3,5 κάρτες
1.83
BET: 40 units
Fun bet
22:00
Λιόν - Μονακό
Να σκοράρει και να δεχτεί κάρτα ο Λακαζέτ
9.25
BET: 5 units
Fun bet
22:00
Λιόν - Μονακό
Να δεχτούν κάρτα οι Ντιομαντέ & Ντισασί
29.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις