Μακροχρόνια BBL με καυτό Σορτς

μακροχρόνια bbl

Προγνωστικά μπάσκετ: Έτοιμη η BBL και ο #Dogass δεν θα μπορούσε να μην δώσει τα προγνωστικά του.

Καλημέρα σε όλους. Ξεκίνησαν τα playoff της BBL (με τη βόμβα της Ουλμ μέσα στην Άλμπα) και εμείς θα δώσουμε κάποια μακροχρόνια BBL.

Υπερέχει η Όλντενμπουργκ

Πρώτημας επιλογή είναι το να σκοράρει τα περισσότερα τρίποντα η Όλντενμπουργκ απέναντι στη Λούντβιγκσμπουργκ. Το 3.90 το θεωρώ τουλάχιστον υπερβολικό για μία ομάδα που σουτάρει το 50% των επιθέσεών της από μακρυά. Φέτος συνάντησε τη Λούντβιγκσμπουργκ τρεις φορές και την κέρδισε και τις τρεις.

Μακροχρόνια BBL: Μπάγερν εκδικείται

Η Μπάγερν έχασε τη δεύτερη θέση κυρίως λόγω της ήττας από τη Γκέτινγκεν. Ο Αντρέα Τρινκιέρι έχει στοχεύσει τη συγκεκριμένη σειρά και δεν θα την αφήσει να κάνει το γνωστό επιθετικό παιχνίδι της. Το να πάρει τη σειρά με 3-0 δίνεται στο ικανοποιητικό 1.80.

Η Βόννη πανηγυρίζει

Για δεύτερη σερί σεζόν η Όννη τερμάτησε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Βέβαια φέτος έκανε ένα βήμα παραπάνω κερδίζοντας και το BCL. Θεωρώ πως θα είναι λίγο επηρεασμένη από το final 4 του BCL. Εκεί θα χτυπήσει η πάντα αξιόμαχη Κέμνιτζ. Το διπλό (+16,5) θα μπει στα προγνωστικά μας. Ακόμη με αυτό σαν σκεπτικό, θα πάρουμε το να κερδίσει τη σειρά η Βόννη με 3-1 σκορ και το να τελειώσει η σειρά στα 4 παιχνίδια.

Μακροχρόνια BBL με καυτό ΣορτςΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Μακροχρόνια BBL με καυτό Σορτς

Μονό (17/5)
20:00
Βόννη - Κέμνιτζ
2 (+16,5)
1.85
BET: 30 units
Μακροχρόνια σειράς
Όλντενμπουργκ - Λούντβιγκσμπουργκ
Περισσότερα εύστοχα τρίποντα : Όλντενμπουργκ
3.90
BET: 15 units
Μακροχρόνια σειράς
Μπάγερν - Γκέτινγκεν
Σκορ σειρας: 3-0
1.80
BET: 15 units
Μακροχρόνια σειράς
Βόννη - Κέμνιτζ
Σκορ σειράς: 3-1
3.20
BET: 5 units
Μακροχρόνια σειράς
Βόννη - Κέμνιτζ
Πότε θα τελειώσει η σειρά: 4ο παιχνίδι
3.15
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις