Η Βασίλισσα της Ευρώπης στο 3.20

Η Βασίλισσα της Ευρώπης στο 3.20

Πρόωρος τελικός στα ημιτελικά του Champions League, ένα ζευγάρι που μετράει 14 τρόπαια και η ομάδα που έχει και τα 14 πληρώνει 3.20.

Ο Πεπ ψάχνει την εκδίκηση του για τον περσινό αποκλεισμό αλλά με τον Αντσελότι πάντα κρατάς μια πισινή. Ημιτελικά Champions League λοιπόν με ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Πάμε στα προγνωστικά. 

Προγνωστικά: Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 

Τι να πούμε για ένα τέτοιο ζευγάρι, καμία από τις δυο δεν χρειάζεται συστάσεις. Από τη μια η «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης με τα 14 τρόπαια στη συλλογή της. Στην τρίτη θέση στην Ισπανία, εκτός διεκδίκησης τίτλου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως την ξεγράφουμε στο Champions League. Ο Αντσελότι έχει τον τρόπο σε τέτοια παιχνίδια να παίρνει αυτό που θέλει. Ο Πεπ από την άλλη θέλει να πετύχει κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι. Θέλει το treble, για να γίνει φυσικά ο πρώτος προπονητής της Σίτι που θα το σηκώσει και για να γίνει ο μόνος που θα το κάνει δεύτερη φορά.

Το πρωτάθλημα, αν τελικά το πάρει, θα είναι μάγκικο και προς το παρόν είναι στην κορυφή. Στο κύπελλο είναι ήδη στον τελικό. Του λείπει ο τελικός του Champions League για να είναι πιο κοντά. Πλέον η Σίτι έχει και την εμπειρία του χαμένου τελικού από την Τσέλσι έχει και τον υπεράνθρωπο Χάαλαντ στην επίθεση. Αλλά εγώ θα επιμείνω ότι την «βασίλισσα» δεν την υποτιμάμε με αποδόσεις όπως το 3.20. Δεν λέω ότι θα μπει να το κάνει 3-0 και το 3.20 είναι υπερβολή αλλά το ματς θεωρώ ότι θα πάει στα ίσα. Καμία δεν θα κάνει πάρτι. Άσος για την Ρεάλ λοιπόν στο 3.20 της Novibet. 

Κάτι ακόμα, όταν ξεκίνησε το Champions League στη φάση των ομίλων είχα ποντάρει την κατάκτηση από την Ρεάλ στο 12.00. Είμαστε στα ημιτελικά και η Ρεάλ είναι ακόμα στο 4.25. Στα δικά μου μάτια είναι δωράκι, και φυσικά πάντα θυμόμαστε ότι υπάρχει 1% πιθανότητα οι κατάρες του Τουρέ να βγουν αληθινές. 

Η Βασίλισσα της Ευρώπης στο 3.20ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Η Βασίλισσα της Ευρώπης στο 3.20

Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι 
1
3.20
BET: 50 units
Μακροχρόνιο Champions League
Νικητής
Ρεάλ Μαδρίτης
4.25
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις