Ξανά μανά τα ίδια στο 3.92

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: O #Fidel αναλύει την 6η αγωνιστική των play off της Super League και καταλήγει σε τριάδα απόδοσης 3.92.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Την Κυριακή, στα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος εκείνης της ημέρας, είχα επιλέξει να ποντάρω στο ασιατικό over 2 σε όλες τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής της Super League. Το αποτέλεσμα; Δικαίωση και πληρωμή για την τριάδα που άγγιζε το 5.00. Σήμερα Τετάρτη έρχεται η στιγμή για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εννέα γκολ και πληρωμή

Η ημέρα ξεκινάει από τη Μαγνησία. Βόλος – Παναθηναϊκός. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω για το 0-0 του πρώτου γύρου στα play off. Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το διπλό στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ (2-1), ενώ ο Βόλος είναι πλέον αδιάφορος. Ανοιχτό παιχνίδι περιμένω, κρατάω το ασιατικό over 2.

Ξανά μανά τα ίδια στο 3.92ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ξανά μανά τα ίδια στο 3.92

Συνέχεια θα δοθεί από τη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στο 2-2 έμεινε το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Οι γηπεδούχοι έχουν στο τσεπάκι τους την πέμπτη θέση και αναμένεται να εμφανιστούν με μεγαλύτερη ελευθερία, ενώ για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση είναι must win, μετά τα… κακώς κείμενα της Κυριακής. Από το 1-1 το βλέπω να εκκινεί, κρατάω και εδώ το ασιατικό over 2.

Η αγωνιστική κλείνει στην Αθήνα. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, με την Ένωση να έχει κερδίσει με 1-0 στον πρώτο γύρο στη Θεσσαλονίκη. Σε διαφορετική μοίρα οι δύο ομάδες, σε ξέφρενη πορεία η γηπεδούχος, δεν πείθει εσχάτως ο δικέφαλος του βορρά, ο οποίος βέβαια δεν έχει μάθει να τα παρατάει. Κολαστήριο αναμένεται το γήπεδο, πιστεύω θα πάρει έκταση το σκορ. Κλείνω και εδώ με ασιατικό over 2, ώστε να δημιουργήσω μία καλοπληρωμένη τριάδα.

Υ.Γ.: Πλέον με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις.

Δείτε εδώ τα ψαγμένα προγνωστικά μου

Τριάδα απόδοσης 3.92
18:00
Βόλος - Παναθηναϊκός
Over 2 AH
1.40
19:00
Άρης - Ολυμπιακός
Over 2 AH
1.70
21:00
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Over 2 AH
1.65
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις