Από Βόλο στο Ροζάριο μέχρι 2.40

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος με δυάδες και μονά αποδεκτά από τον Βόλο μέχρι το... μακρινό Ροζάριο έχει ο #Mertzanidis.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες. Δεν μας έκανε την χάρη η Αλ Νασρ του Ρονάλντο αφού δεν βρήκε γκολ, ασχέτως αν ήταν αυτή που καιγότανε για βαθμούς. Από την άλλη τώρα ο Οσίμεν δεν πέτυχε κάποιο άλλο σουτ στο τέρμα πέρα από το γκολ ενώ η δυάδα στην Αγγλία πέρασε με επιτυχία. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το δικό μας παιχνίδι που δεν είναι άλλο από το Βόλος – Άρης. Οι Θεσσαλοί θα έχουν δύσκολο έργο αφού δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον βασικό τερματοφύλακα Κλέιμαν και τον κεντρικό αμυντικό Εσκοβάλ, οι οποίοι είναι εκτός ομάδας αφού έχουν κατηγορίες για ασέλγεια σε ανήλικη κοπέλα. Αυτός ο Βόλος πιστεύω δεν μπορεί να βάλει δύσκολα στον αρκετά ανεβασμένο Άρη ο οποίος προέρχεται από ήττα μέσα στην Φιλαδέλφεια αλλά παρουσίασε αρκετά καλή εικόνα και σε αρκετές στιγμές ήταν και ανώτερος από την ΑΕΚ. Πηγαίνουμε στο διπλό με ασφάλεια στο draw no bet.
  • Συνεχίζουμε με την γειτονική Μποντρουμσπόρ η οποία παλεύει για μία θέση στην επτάδα και για ένα εισιτήριο που οδηγεί στα μεγάλα σαλόνια της Τουρκίας. Σημερινός της αντίπαλος η Ντενίζλισπορ η οποία ετοιμάζει σιγά σιγά βαλίτσες για την τρίτη κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια και πιστεύω πως σήμερα θα δούμε την μεγάλη διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες για αυτό επιλέγω το over με το no goal σε απόδοση άνω του διπλασιασμού.
  • Σε λίγο πιο εμπορικά παιχνίδια, ο Άγιαξ θα ταξιδέψει μέχρι το Αϊντχόφεν για να αντιμετωπίσει την PSV. Το πρωτάθλημα φαίνεται πως έχει καθαρίσει αφού και οι δύο βρίσκονται οκτώ βαθμούς πίσω και μένουν πέντε αγωνιστικές για το τέλος. Αρκετά επιθετικές ομάδες αφού μετράνε 78 και 79 γκολ, έχοντας έτσι τις δύο καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. Πρώτη επιλογή το goal/goal.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

  • Στην διπλανή χώρα, στο Βέλγιο, η Λέουβεν θα υποδεχτεί την Σταντάρ Λιέγης σε ένα αρκετά υποσχόμενο σε θέαμα παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει 14 γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια και πετάνε φωτιές μπροστά. Στους ίδιους ρυθμούς είναι και η ομάδα της Λιέγης αφού είναι σε τέσσερες αγωνιστικές αήττητη. Επιλέγουμε και εδώ να δούμε γκολ και από τις δύο μεριές.
  • Στην Ισπανία, η Γρανάδα θα ταξιδέψει χιλιόμετρα μακριά και συγκεκριμένα στο νότιο Σανταντέρ για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Μεγάλο πλήγμα για τους γηπεδούχους είναι πως δεν θα έχουν τον βασικό τους τερματοφύλακα αλλά και το βασικό τους στόπερ αφού και οι δύο δέχτηκαν κόκκινη κάρτα στην προηγούμενη αγωνιστική. Ο δεύτερος τερματοφύλακάς τους έχει αγωνιστεί μόνο τέσσερις φορές σε επαγγελματικό αγώνα και δεν πιστεύω πως θα μπορέσει να κρατήσει απέναντι στην Γρανάδα, η οποία κυνηγάει την άνοδο και το πρωτάθλημα. Επιλέγουμε το διπλό με ασφάλεια στο draw no bet.
  • Στην Λατινική Αμερική και στην Αργεντινή η Ροζάριο Σέντραλ θα κοντραριστεί με την Μπόκα Τζούνιορς. Τρομερή αρχή για τους γηπεδούχους οι οποίοι βρίσκονται στην τρίτη θέση ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κάνανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και βρίσκονται πιο κάτω από την μέση του πίνακα. Έχουν την ποιότητα και οι δύο ομάδες για αυτό αναμένω σκληρό παιχνίδι. Πιστεύω θα δούμε από δύο κάρτες για κάθε ομάδα.
  • Τέλος, μένουμε στη Νότια Αμερική αφού το προηγούμενο Σάββατο είχαμε έναρξη και στην Βραζιλία. Η Κοριτίμπα υποδέχεται στην έδρα της τη Φορταλέζα η οποία έρχεται από σημαντικό διπλό μεσοβδόμαδα κόντρα στο Σαν Λορέντζο της Αργεντινής. Πιστεύω θα δούμε και σε αυτό το παιχνίδι ένταση για αυτό ποντάρω στο ίδιο σημείο.

Τι παίζουμε σήμερα

Μονό
13:30
Μποντρουμσπόρ - Ντενίζλισπορ
Over 2,5 & no goal
2.30
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.30
15:30
Άγιαξ - Αϊντχόφεν
Goal/goal
1.50
19:30
Λέουβεν - Σταντάρ Λιέγης
Goal/goal
1.53
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.20
17:30
Βόλος - Άρης
2 dnb
1.45
19:30
Σανταντέρ - Γρανάδα
2 dnb
1.53
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
21:30
Ροζάριο Σέντραλ - Μπόκα Τζούνιορς
Να δεχτούν και οι δύο ομάδες από τουλάχιστον δύο κάρτες
1.55
00:30
Κοριτίμπα - Φορταλέζα
Να δεχτούν και οι δύο ομάδες από τουλάχιστον δύο κάρτες
1.55
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις