Στο πόδι το Ρότερνταμ στο 2.45

προγνωστικά

Αποδόσεις για βέβαια ταμεία μας δίνει ο #Georgiou από το Εuropa League και τους πρώτους προημιτελικούς σε Ολλανδία και Αγγλία

Διανύουμε την Εβδομάδα των Παθών και στα προγνωστικά μας σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, θα ασχοληθούμε με δύο μεγάλα παιχνίδια από το Europa League που διεξάγονται στο Ρότερνταμ και στο Μάντσεστερ αντίστοιχα.

Προγνωστικά: Φέγενορντ – Ρόμα

Στο πόδι βρίσκεται το Ρότερνταμ και πιο συγκεκριμένα το «Ντε Κούιπ», μιας και απόψε η πρωτοπόρος του ολλανδικού πρωταθλήματος, Φέγενορντ, ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ρόμα, του Ζοσέ Μουρίνιο, στον πρώτο προημιτελικό του Europa League. Οι μνήμες είναι νωπές από τον τελικό του νεοσύστατου Europa Conference League περασμένου Μαΐου όταν οι Ιταλοί λύγισαν την αντίσταση των Ολλανδών κατακτώντας το τρόπαιο, με τους γηπεδούχους τώρα να ψάχνουν τη ρεβάνς μιας και φέτος παρουσιάζονται πολύ δυνατοί σε όλες τις διοργανώσεις. Χαρακτηριστικό είναι πως έχουν αποκτήσει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας στη φετινή Eredivisie με 8 βαθμούς από τους Άγιαξ και Αϊντχόφεν, 6 αγωνιστικές πριν το τέλος, προερχόμενοι από άνετη επικράτηση επί της Βάαλβαϊκ με 5-1. Νοκ άουτ ο γκολκίπερ Μπίλοου, ο μέσος Τίμπερ και ο εξτρέμ Γιάχαμπανκς.

Στο στρατόπεδο της Ρόμα θέλουν και φέτος να αγωνιστούν σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης, μετά την περσινή κατάκτηση της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, το Europa Conference League, όπου απέναντί της βρέθηκε η σημερινή της αντίπαλος. Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει αρκετά και στους δύο συλλόγους, με τους «τζιαλορόσι» να στοχεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά μέσα στην έδρα τους σε μια εβδομάδα, στο «Ολίμπικο». Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που μάχεται στην πρώτη τετράδα της Serie A, πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Τορίνο, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιμπάλα στο 7ο λεπτό και τώρα επικεντρώνεται στο ευρωπαϊκό ραντεβού και σε μία πολύ δύσκολη έδρα όπου θα απουσιάσει ο δεξιός μπακ Κάρσντορπ λόγω τραυματισμού. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε, με τον άσο στη Novibet να προσφέρεται στο 2.45.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη

Ίσως και να μιλάγαμε σήμερα για έναν πρόωρο τελικό, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Σεβίλλη, δύο ομάδες που σχεδόν πάντα εντυπωσιάζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που μετέχουν. Μάλιστα οι «κόκκινοι διάβολοι», φέτος έχουν χαρακτηριστεί «Ισπανοφάγοι» από τη στιγμή που απέκλεισαν τις Μπαρτσελόνα και Μπέτις και θέλουν να τριτώσει το καλό, προκειμένου να προκριθούν στα ημιτελικά. Επιπλέον επέστρεψαν στα τρόπαια βάζοντας τέλος σε μια άνομβρη εξαετία κατακτώντας το Carabao Cup, περιμένουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου την Μπράιτον, μετά το Πάσχα ενώ παράλληλα είναι στην 4η θέση της Premier League σε απόσταση 3 βαθμών από την 5η Τότεναμ. Η απουσία του Μάρκους Ράσφορντ, σίγουρα είναι ένα πλήγμα για την ομάδα του Τεν Χαγκ, ωστόσο ο Ολλανδός τεχνικός καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του στη γραμμή κρούσης.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Η φετινή πορεία της Σεβίλλης δεν συνάδει με τίποτα με αυτά που μας είχε δείξει στο πρόσφατο παρελθόν καθώς αν και συμμετέχει στη διοργάνωση που δικαιωματικά θα έπρεπε να πάρει το όνομά της, λόγω των κατακτήσεων, εντούτοις περισσότερο προσπαθεί να κρατήσει ψηλά το πρεστίζ του συλλόγου. Στη La Liga, πελαγοδρομεί στη βαθμολογία, φτάνοντας να είναι στην 13η θέση, μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και κοντά στην παραμονή στα μεγάλα σαλόνια. Σίγουρα η Μάντσεστερ είναι δυσκολότερος αντίπαλος σε σχέση με τις Αϊντχόφεν και Φενέρμπαχτσε που απέκλεισε στους προηγούμενους γύρους και μένει να φανεί μέχρι που μπορεί να φτάσει το φετινό ταβάνι της ομάδας. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Τζόρνταν και Κορόνα, επιστρέφει ο Οκάμπος, με τον κόουτς Μεντιλιμπάρ να περιμένει πολλά από τον Μαροκινό στράικερ Γιουσέφ Εν Νεσίρι. Ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται, οπότε πάμε με το over 2,5 με απόδοση 1.77 στη Novibet.

Όλα τα προγνωστικά μου

Moνό
19:45
Φέγενορντ - Ρόμα
1
2.45
BET: 10 units
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη
Over 2,5
1.77
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις