Περνάει από Λευκωσία στο 2.20

Προγνωστικά

Προγνωστικά στην αναμέτρηση της Ομόνοιας με τον Άρη Λεμεσού με επιλογή ξεκάθαρα κινήτρου από τον #Blackbird.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Μεγάλη Τρίτη σήμερα, τα προγνωστικά δεν σταματάνε και εμείς κόντρα στο ρεύμα θα ποντάρουμε στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Προγνωστικά: Πάει για το θαύμα ο Άρης

Με την αναμέτρηση της Ομόνοιας απέναντι στον Άρη Λεμεσού θα ασχοληθούμε. Το «τριφύλλι» επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, νικώντας την Πάφο στο ΓΣΠ με 2-0. Χωρίς στόχο στα play off του πρωταθλήματος, αφού είναι μακριά από την πρώτη τριάδα. Στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Άλλωστε πέρα από το τρόπαιο, εξασφαλίζει και ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Στον πρώτο ημιτελικό με στην Πάφο, λίγες μέρες μετά την νίκη στη Λευκωσία, ήρθε ισόπαλη με την τοπική ομάδα με σκορ 1-1, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Στο στρατόπεδο του Άρη όλα βαίνουν καλώς. Οι φιλοξενούμενοι διανύουν μια πολύ καλή περίοδο, είναι στο κόλπο του πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας ένα δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο. Δύο βαθμούς  μακριά από την κορυφή, με το πρωτάθλημα πλέον να είναι κούρσα για τρεις, αφού ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ Λάρνακας και Άρης Λεμεσού, ξεχωρίζουν.

Μεγάλο το κίνητρο για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με νίκη παραμένουν ψηλά, ελπίζοντας σε απώλειες της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ. Σαφώς είναι η καλύτερη ομάδα και έχει την δυνατότητα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Στο 2.20 το διπλό στην Novibet.

Μονό
19:00
Ομόνοια - Άρης Λεμεσού
2
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις