Γουάιτ Σοξ για φίλημα

προγνωστικά mlb

Προγνωστικά MLB: Έναρξη εβδομάδας και ο #Dogass δίνει σημεία και ειδικά παικτών από τη 2η αγωνιστική της MLB.

Οι Giants ξεκίνησαν τη σεζόν τους απέναντι στους Yankees. Κατάφεραν να πάρουν μια νίκη στα τρία παιχνίδια, αλλά μερικές ήττες που έκαναν επιβεβαιώνουν ότι η επίθεσή τους είναι μέτρια έως κακή. Σήμερα ξεκινάει ο Anthony DeSclafani ήταν εξαιρετικός pitcher για το Σαν Φρανσίσκο, στην πρώτη του σεζόν, αλλά έχει να παίξει πάνω από ένα χρόνο. Η τελευταία φορά που έπαιξε σε παιχνίδι ήταν τον περασμένο Ιούνιο, οπότε είναι δύσκολο να ξέρεις πώς θα ξεκινήσει στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Από την άλλη, οι White Sox είχαν δύσκολο έργο, αφού αντιμετώπισαν τους πρωταθλητές Άστρος. Τα πήγαν εξαιρετικά αφού έκαναν split στους τέσσερις αγώνες. Ιδιαιτέρως σημαντική ήταν η απόδοση του Yoan Moncada που πέτυχε κάποια home run. Tο ίδιο ισχύει και για τον Yasmani Grandal, ο οποίος επίσης ξεκίνησε καλά τη σεζόν. Το Σικάγο ελπίζει ότι ο Michael Kopech, που ξεκινάει στο ανάχωμα, είναι έτοιμος να αναλάβει ένα πλήρες φορτίο innings αυτή τη σεζόν. Πάντα υπήρχε σε ρόστερ ομάδων, αλλά δεν είχε παίξει ποτέ μια ολόκληρη σεζόν σε επίπεδο MLB.

Το Σικάγο είναι φαβορί στην έδρα του και η νίκη του θα μπει στα προγνωστικά MLB μας.

Πρωταθλητές και Ρέις συνεχίζουν τα σερί

Συνέχεια στα προγνωστικά μας με μία δυάδα διπλασιασμού. Θα πάρουμε τη νίκη των Ρέις απέναντι στους Νάσιονας και τη νίκη των Άστρος απέναντι ατους Τάιγκερς.
Για τους Άστρος τα πράγματα είναι απλά. Οι πρωταθλητές έχουν μάθει ομάδες χωρίς στόχο (όπως οι Τάιγκερς) έχουν μάθει να τους τιθασεύοουν ειδικά σήμερα, που ξεκινάει στο ανάχωμα ο Μάθιου Μπόιντ.

Από την άλλη, οι Ρέις είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά το sweep απέναντι στους Τάιγκερς. Σήμερα θα ξεκινήσει με τον Ράσμουσεν, οπότε τους δίνει ένα αβαντάζ και σήμερα.

Περάλτα κυρίαρχος στο Μιλγουόκι

Τελευταία επιλογή είναι ένα ειδικό με αξία στα μάτια μου. Είναι τα over 3,5 strikeout του Περάλτα στην αναμέτρηση των Μπρούερς με τους Μετς. Μεγάλο ντέρμπι με δύο ιατορικές ομάδες. Ο Περάλτα λογικά θα παίξει 5 με 6 inning. Στοιχειωδώς σοβαρός αν είναι θα βγάλει αυτό το όριο.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά MLB

Ειδικό
21:10
Μπρούερς - Μετς
Περάλτα over 3,5 strikeout
1.78
BET: 15 units
Μονό
22:10
Γουάιτ Σοξ - Τζάιαντς
1
1.80
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.36
02:05
Νάσιοναλς - Ρέις
2
1.63
03:10
Άστρος - Τάιγκερς
1
1.45
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις