Ιαπωνική επικράτηση και πίστη για αρκετούς άσους στο Μαϊάμι

προγνωστικά τένις

Τρίτος γύρος στο ATP Masters 1000 του Μαϊάμι και ο #Bilias1974 έχει δύο δυνατές επιλογές στα προγνωστικά τένις.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Συνεχίζουμε στα προγνωστικά τένις με επιλογές από τον τρίτο γύρο του ATP Masters 1000 του Μαϊάμι. Το τουρνουά έχεις αρκετές εκπλήξεις ως σήμερα, μια εκ των οποίων θα αποτελέσει την αφορμή για τη σημερινή μας βασική επιλογή.

Προγνωστικά τένις ATP Masters 1000 Μαϊάμι

Από τον αγώνα μεταξύ του Φινλανδού Ρουουσουβουόρι και του Ιάπωνα Ντάνιελ θα δούμε την πρώτη επιλογή, όπου η εκτίμηση της στήλης είναι ότι αδικείται στις αποδόσεις ο φορμαρισμένος Ντάνιελ. Ο Ιάπωνας έχει ξεκινήσει πολύ καλά την χρονιά έχοντας να επιδείξει στο παλμαρέ του δύο νίκες επί παικτών που βρίσκονται στην πρώτη 25άδα της παγκόσμιας κατάταξης μεταξύ άλλων. Στο Indian Wells κέρδισε τον Ματέο Μπερετίνι ενώ χθες έκανε την έκπληξη του τουρνουά αποκλείοντας σε straight sets τον Σάσα Ζβέρεφ που μετά τον τραυματισμό του είχε δείξει σημάδια ανάκαμψης στα πρόσφατα τουρνουά.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Απέναντι του σίγουρα βρίσκει έναν καλό τενίστα όπως είναι ο Ρουουσουβουορι αλλά η απόδοση του Ντάνιελ από την αρχή της χρονιάς μας οδηγεί στο να τον στηρίξουμε έστω και με χάντικαπ. Θα επιλέξουμε λοιπόν το χάντικαπ +3,5 games υπέρ του Ντάνιελ σε απόδοση 1.80 όπως την βρίσκουμε στη Fonbet.

Για τη δεύτερή μας επιλογή θα πάμε πάλι σε ένα πιο ειδικό στοίχημα από τον αγώνα του Ιταλού Σίνερ με τον Βούλγαρο Ντιμιτρόφ. Και οι δύο έδειξαν σε αρκετά καλή κατάσταση στους πρώτους τους αγώνες στο τουρνουά. Ο Σίνερ έχει δείξει μια σαφή τάση να βελτιώσει φέτος το σερβίς του έχοντας ως στόχο πιο πολλούς free πόντους όπως χαρακτηρίζονται οι άσοι στον κόσμο του τένις. Ο Ντιμιτρόφ από την άλλη είχε εξαιρετικό παιχνίδι από το σερβίς στον προηγούμενο γύρο αφού έβγαλε τον υψηλότερο αριθμό ως τώρα στο τουρνουά με 23 άσους εναντίον του Γερμανού Στρουφ!

Οι 11,5 συνολικά άσοι κρίνονται ως χαμηλό όριο με βάση τις δυνατότητες και των δύο παικτών και θα ποντάρουμε στο over σε απόδοση 1.87 που βρίσκουμε στη Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μονό
18:00
Ρουουσουβουόρι - Ντάνιελ
Ντάνιελ +3,5 games
1.80
BET: 25 units
Μονό
19:00
Σίνερ - Ντιμιτρόφ
Over 11,5 άσοι
1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις