Με ρίσκο πριν τη διακοπή

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας με ρίσκο από το σημερινό μενού της της Ligue 1 από τον #Cascadeur. Σύγκρουση των δύο σερί στο «Ογκούστ Ντελόν».

Καλημέρα φίλοι Kουβανέζοι. Δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1, τα περισσότερα είναι αμφίρροπα ζευγάρια ενώ και το ότι ακολουθεί διακοπή περισσότερο περιπλέκει παρά ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Πάμε όμως να δούμε τι θα επιλέξουμε για τα κυριακάτικα προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Φαβορί η Μονακό στην Κορσική

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά από το ματς της Κορσικής Αζαξιό – Μονακό. Παραμένουν σε δύσκολη θέση οι «αρκούδες» που έχασαν και από την Μονπελιέ (0-1). Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και όγδοη στα δέκα τελευταία πετυχαίνοντας μόλις πέντε τέρματα. Σε κακό φεγγάρι και οι Μονεγάσκοι που ηττήθηκαν με 0-1 από τη Ρεμς και συμπλήρωσαν τρία ματς χωρίς τρίποντο.

Μου φαίνεται δύσκολο αυτή η Αζαξιό να κόψει βαθμούς από τη Μονακό αλλά και Μονακό στο 1.70 δεν παίζω. Προτιμώ να επιλέξω να σκοράρει ο Μπεν Γεντέρ είτε σε anytime (2.19) είτε ως πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων (3.25).

Επιλογές από τα ματς των 16.00

Στην καλύτερη φάση της σεζόν βρίσκεται η Μονπελιέ που είναι αήττητη από τη στιγμή που ανέλαβε ο Μισέλ Ντερ Ζακαριάν (4-1-0). To εντυπωσιακό είναι η βελτίωση που εμφανίζει στην άμυνα καθώς έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε αυτά τα πέντε ματς (στο 1-1 με τη Λανς).

Βαριά ήττα για την Κλερμόν (0-4 από Λανς) η οποία ωστόσο διατηρείται ακόμα σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (+11). Πιο καλή η εικόνα της ομάδας του Πασκάλ Γκαστιέν μακριά από την έδρα της, καθώς έχει ηττηθεί μόνο στις έδρες των Λοριάν, Μαρσέιγ, Ρεν και Λανς.

Ισορροπημένο το ματς μεταξύ των δύο αλλά λέω να μην ασχοληθώ με σημείο ή γκολ. Θα επιλέξω τα φάουλ της Κλερμόν η οποία κάνει περίπου 15 ανά αγώνα ως φιλοξενούμενη, όσα περίπου δέχεται και η Μονπελιέ ως γηπεδούχος. Στο 12,5 το line, αξίζει ένα ποντάρισμα.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

«Εξάποντα» σε «Σταντ ντε λ’ Ομπ» και «Μεϊνό»

Κρίσιμο ματς το ΤρουάΜπρεστ. Στη 19η θέση η Τρουά με 20 βαθμούς, οριακά εκτός ζώνης η Μπρεστ στους 23 (υπερτερεί στην ισοβαθμία με Οσέρ).

Από τα πιο «βατά» παιχνίδια που θα δώσουν αμφότερες μέχρι το φινάλε, περιμένω να το «χτυπήσουν» και οι δύο. Λογικά θα δούμε ένα ματς με ένταση, είναι άλλωστε ένα ζευγάρι που μας έχει συνηθίσει σε κόκκινες κάρτες στα μεταξύ τους (11 σε 19 ματς μέσα-έξω από το 2004 έως σήμερα). Δεκατρία ματς έχει να δείξει κόκκινη ο ρέφερι Φλορέν Μπατά, αργά ή γρήγορα θα τη δώσει.

Μέχρι και 5.20 να δούμε μία κόκκινη στο ματς, θα παιχτούν κάτι ψιλά… Δεύτερη επιλογή το να κάνει ένα σουτ στην εστία ο Φρανκ Ονορά, από τους πιο επικίνδυνους παίκτες των φιλοξενούμενων.

Σημαντικός ο βαθμός που πήρε το Στρασβούργο στη Μασσαλία, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 88′ και 89′. Από το 29′ με παίκτη παραπάνω κάτι που βέβαια δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί, βρέθηκε μια ανάσα από την ήττα αλλά την γλίτωσε με δύο γκολ ο μέσος Αολού. Η Οσέρ πήρε άλλον έναν βαθμό εντός με Ρεν (0-0) και επέκτεινε το αήττητο σερί της στα πέντε ματς (2-3-0).

Δύο ισάξιες σε γενικές γραμμές ομάδες, εκτιμώ ότι το Στρασβούργο δεν χάνει σήμερα. Θα πάω με το 1Χ & over 1,5 στο αποδεκτό 1.77.

Αποκλειστικό PS Battles στο Pamestoixima.gr

Προγνωστικά Γαλλίας: Ασταμάτητη η Ρεμς

Δεκαεννιά και συνεχίζει. Διπλό στο Πριγκιπάτο, τρίτη συνεχόμενη νίκη και αήττητη για 19 σερί παιχνίδια. Τα λόγια περισσεύουν για αυτά που έχει πετύχει ο Γουίλ Στιλ από τότε που ανέλαβε τον πάγκο της Ρεμς. Μια ομάδα με τρομερή αυτοπεποίθηση, που δεν φοβάται από αντιπάλους και κάνει παντού το παιχνίδι της. Αυτό θα κάνει και σήμερα απέναντι στη Μαρσέιγ.

Μια Μαρσέιγ που παραλίγο να κερδίσει ακόμα και με δέκα παίκτες κόντρα στο Στρασβούργο αλλά πλήρωσε δύο στιγμές αδράνειας στο φινάλε. Εκτός έδρας πάντως η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ είναι η κορυφαία της Ligue 1 ενώ μετρά επτά συνεχόμενα διπλά.

Κάποιο σερί θα σπάσει σήμερα. Είτε το αήττητο της Ρεμς είτε το εκτός έδρας σερί με νίκες της Μαρσέιγ. Προσωπικά θα πάω με το Χ ενώ θα ποντάρω και στο να δεχτεί κάρτα ο Βαλεντέν Ρονζιέ, πρώτος σε τάκλιν για τους Μασσαλούς.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Οι επιλογές μου

Σκόρερ
14:00
Αζαξιό - Μονακό
Γκολ Μπεν Γεντέρ
2.19
BET: 10 units
Φάουλ
16:00
Μονπελιέ - Κλερμόν
Κλερμόν over 12,5 φάουλ
1.94
BET: 10 units
Κάρτες
16:00
Τρουά - Μπρεστ
Over 0,5 κόκκινες κάρτες
5.20
BET: 5 units
Ειδικό
16:00
Τρουά - Μπρεστ
Ονορά 1+ σουτ στην εστία
1.85
BET: 10 units
Combo
16:00
Στρασβούργο - Οσέρ
1Χ & over 1,5
1.77
BET: 20 units
Μονό
21:45
Ρεμς - Μαρσέιγ
Χ
3.45
BET: 7 units
Κάρτες
21:45
Ρεμς - Μαρσέιγ
Κάρτα Ρονζιέ
6.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις