Με Ελλάδα και Γερμανία ραντεβού με τα ταμεία

Προγνωστικά

Ο #Speaker14 είναι εδώ με τα προγνωστικά του να περιλαμβάνουν επιλογές από Ελλάδα και Γερμανία σε δυάδες και μονό.

Γεια σε όλους. Πάλι εδώ με τα προγνωστικά μας με στόχο να πάμε ξανά στο ταμείο. Μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας θα κινηθούμε σήμερα.

Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει και καλύτερα, όμως η Κρίσταλ Πάλας έχασε ότι μπορούσε. Έτσι μας στέρησε το αμφίσκορο απέναντι στη Μπράιτον.

Προγνωστικά με γκολ στη Γερμανία

Ξεκινάμε την ημέρα μας με τις απογευματινές αναμετρήσεις στη Γερμανία. Συγκεκριμένα έχω διαλέξει δυο αναμετρήσεις που θεωρώ πως θα έχουν γκολ. Οπότε πηγαίνω σε δυο Over.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι της Στουτγκάρδης απέναντι στη Βόλφσμπουργκ. Δυο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Από την μια οι γηπεδούχοι παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις για την παραμονή. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παίζουν τα «ρέστα» τους για Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Είναι πολλά τα παιχνίδια που η Βόλφσμπουργκ δεν έχει το ρυθμό που θα ήθελε, όμως το παιχνίδι απέναντι στη Στουτγκάρδη είναι η ευκαιρία της. Βάζει και τρώει γκολ στις κακές τις ημέρες, γιατί όχι και στις καλές;

Το Over 2,5 το βρίσκουμε στο 1.95 στη Fonbet και φυσικά μπαίνει στο δελτίο μας.

Την ίδια ώρα στο Μπόχουμ η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Λειψία. Εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη οι γηπεδούχοι, στο -7 και εντός θέσεων Champions League σε τριπλή ισοβαθμία με Ουνιόν και Φράιμπουργκ η Λειψία.

Μεγάλη ήττα για τους «ταύρους» μεσοβδόμαδα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 7-0 και φυσικά αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League. Λογικό σενάριο ο αποκλεισμός απέναντι στη Σίτι, όμως το 7-0 ήταν πολύ βαρύ. Ψάχνει αντίδραση η ομάδα του Μάρκο Ρόζε.

Πάμε στο Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.70 στη Fonbet για μια «ζουμερή» δυάδα».

Ελλάδα, μαγεία Λαμία για σωτηρία

Μετά την περιπλάνησή μας στη Γερμανία, επιστρέφω στην Ελλάδα για την έναρξη των πλέι άουτ.

Το μίνι πρωτάθλημα των 7 αγωνιστικών ξεκινάει και η παραμονή όπως φαίνεται θα παιχτεί μεταξύ Ιωνικού, Λεβαδειακού και Λαμίας. Άλλωστε είναι ο 3 τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα με 18, 17 και 17 βαθμούς αντίστοιχα. Χαμός στο ίσωμα δηλαδή.

Στα δικά μας τώρα, έχω επιλέξει σε μια δυάδα και ένα μονό για να μπούμε με το δεξί στο τουρνουά. Θα δείξω εμπιστοσύνη στο ρυθμό και τη ψυχολογία που έχει βρει η Λαμία με το Λεωνίδα Βόκολο στην άκρη του πάγκου της.

Αυτό το παιχνίδι (21:00 Δ.Α.Κ Λαμίας), είναι ζωής ή θανάτου από πολύ νωρίς για τους Φθιωτούς καθώς αν η Λαμία ηττηθεί και οι διώκτες της νικήσουν, αυτόματα χάνει έδαφος.

Πάμε λοιπόν στη νίκη της Λαμίας σε απόδοση 2.35 στη Fonbet, που είναι και το μονό μας.

Το ίδιο παιχνίδι θα μπει και στη δυάδα μας ως Over 1,5 γκολ σε απόδοση 1.60 καθώς θεωρώ σχεδόν απίθανο η Λαμία να φτάσει στη νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ.

Νωρίτερα (17:30) ο ΟΦΗ θα παίξει με το Λεβαδειακό στην Κρήτη με στόχο τη νίκη για να τελειώνει όσο γίνεται νωρίτερα και τυπικά την υπόθεση παραμονή. Φυσικά δεν έχει κάποιο κίνδυνο γιατί απέχει 9 βαθμούς από τους Βοιωτούς και τη Λαμία. Πρέπει να αυτοκτονήσει ποδοσφαιρικά.

Πάμε στο Over 1.5 σε απόδοση 1.50 στη Fonbet.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Μονό
21:00
Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα
1
2.35
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.32
16:30
Στουτγκάρδη - Βόλφσμπουργκ
Over 2,5
1.95
16:30
Μπόχουμ - Λειψία
Over 2,5
1.70
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
17:30
ΟΦΗ - Λεβαδειακός
Over 1,5
1.50
21:00
Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα
Over 1,5
1.60
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις