Με τη Πλίμουθ στο 3.25

Με τη Πλίμουθ στο 3.25

Προγνωστικά Αγγλίας από τον #JimTsilo με επιλογές από τρεις κατηγορίες του Νησιού, με ποντάρισμα σε σημεία, γκολ και κάρτες.

Και πάλι μαζί σήμερα Σάββατο, από τη γωνιά μας με τα προγνωστικά Αγγλίας. Στη τελική ευθεία οι χαμηλότερες κατηγορίες στο νησί, με πολλές επιλογές και σήμερα στο πρόγραμμα. Προγνωστικά από τρεις κατηγορίες με ποντάρισμα σε γκολ φυσικά, combo και κάρτες. Πάμε στο ψητό.

Προγνωστικά Αγγλίας: Θα προσφέρουν θέαμα

Εκκίνηση όπως προδίδει ο τίτλος με τα παιχνίδια που θεωρώ πως θα δούμε γκολ. Στη Championship η Στόουκ φιλοξενεί τη Νόριτς. Σε εκπληκτική κατάσταση οι γηπεδούχοι, φυσικά δε κυνηγάνε κάτι πλέον στη σεζόν, αλλά παίζουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Νόριτς κυνηγάει σαφώς τα πλέι οφ, αλλά η ισοπαλία απέναντι στη Χάντερσφιλντ της κόστισε βαθμούς. Ομάδες με επιθετική φιλοσοφία, δέχονται αρκετές φάσεις σε κάθε ματς, πλούσια η μεταξύ τους παράδοση σε γκολ, αβίαστα που βγαίνει το καλοπληρωμένο Over.

Μια κατηγορία χαμηλότερα η Τσέλτεναμ φιλοξενεί την Έξετερ. Με εξέθεσε η Τσέλτεναμ τη περασμένη φορά απέναντι στη Πιτέρμπορο με ευρεία νίκη με 0-3. Απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη και στοχεύει να διατηρηθεί μακριά. Η Έξετερ δεν κυνηγάει κάτι στο φινάλε της σεζόν, τα πλέι οφ είναι μακριά, ασφαλής από τις τελευταίες θέσεις απλά ψάχνει το καλύτερο πλασάρισμα. Δε θα μου κάνει εντύπωση να δούμε ωραίο παιχνίδι με τις δύο ομάδες επιθετικά να είναι σε καλό ρυθμό.

Στη League Two η 3η Κάρλαιλ φιλοξενεί την 2η Στίβενεϊτζ. Ματσάρα στα χαμηλά της Αγγλίας με τον νικητή να έχει ως έπαθλο τη 2η θέση. Η Καρλάιλ ξαναβρήκε ρυθμό, επιθετικά είναι παραγωγικότατη και εντός έδρας έχει τον πρώτο λόγο. Η Στίβενεϊτζ κάνει μια μικρή κοιλιά αγωνιστικά, με τα αμυντικά της θέματα στο προσκήνιο και απέναντι στην ποιοτική Καρλάιλ δε μπορεί να το πάει στο γκολ. Και οι δύο είναι παραγωγικότατες ομάδες δύσκολα θεωρώ πως θα μείνει χαμηλά το παιχνίδι και οι τιμές αουτσάιντερ στα γκολ προκαλούν.

Στην ίδια κατηγορία η Σάλφορντ υποδέχεται την Ντονκάστερ. Με τις αποστάσεις στη βαθμολογία να είναι μικρές όλες οι ομάδες από τη 5η έως τη 13η θέση έχουν πιθανότητες για τα πλέι οφ. Η Σάλφορντ όπως έχω ξαναγράψει είναι από τα δυνατά χαρτιά της κατηγορίας, αλλά οι εκτός προγράμματος ήττες, και οι αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις όπως απέναντι στη Κρου, της στοιχίζουν βαθμολογικά. Η Ντονκάστερ παραμένει το υπόδειγμα της αστάθειας φέτος, ικανή για μεγάλα παιχνίδια, αλλά και για ήττες με κάτω τα χέρια. Το αμφίτερμα μοιάζει πιθανό στα μάτια μου.

Με Πλίμουθ στο 3.25

Στη Championship η Σάντερλαντ υποδέχεται την Λούτον σε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι. Η Σάντερλαντ πρέπει να κάνει τρομερό φίνις για να προλάβει τα πλει οφ και οι «μαύρες γάτες» δείχνουν να το πιστεύουν. Η Λούτον εξακολουθεί να εντυπωσιάζει, παραμένει 4η και πιέζει τη 3η Μίντλεσμπρο ούσα κυνικότατη έως τώρα. Πέρα από προβλέψεις για σημείο το παιχνίδι αν και στα μάτια μου η ισοπαλία έχει το πρώτο λόγο. Αναμένω σκληρό ματς με ένταση και το όριο στις 3,5 κάρτες δε μου περνάει απαρατήρητο.

Στη League One η Πλίμουθ φιλοξενεί την ουσιαστικά υποβιβασμένη Φόρεστ Γκριν. Η Πλίμουθ ηττήθηκε από τη Μπάρνσλεϊ και είδε τη Σέφιλντ να ξεφεύγει στη κορυφή στο +3 με δύο παιχνίδια λιγότερα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θέλουν σε καμία περίπτωση να πέσουν και από τη δεύτερη θέση και απέναντι στην ουραγό Φόρεστ δε νομίζω να έχουν πρόβλημα. Καιρό ψάχνει μια επιβλητική εμφάνιση η Πλίμουθ, η καταδικασμένη Φόρεστ ίσως αποδειχτεί ιδανικός αντίπαλος. Ποντάρισμα στα γκολ της Πλίμουθ από ημίχρονο.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Μονό
17:00
Στόουκ - Νόριτς
Over 2,5
2.05
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.60
17:00
Τσέλτεναμ - Έξετερ
Goal/goal
1.96
17:00
Σάλφορντ - Ντονκάστερ
Goal/goal
1.88
BET: 10 units
Μονό
17:00
Καρλάιλ - Στίβενεϊτζ
Over 2,5
2.25
BET: 15 units
Μονό
17:00
Σάντερλαντ - Λούτον
Χ
3.25
BET: 10 units
Μονό
17:00
Σάντερλαντ - Λούτον
Over 3,5 κάρτες
1.85
BET: 20 units
Μονό
17:00
Πλίμουθ - Φόρεστ Γκριν
Πλίμουθ over 1,5 στο 1ο ημίχ.
3.25
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις