Δικέφαλος για το double και το 4.20

προγνωστικά

Προγνωστικά βόλεϊ από τον #Μasterbetchef. Final four κυπέλλου γυναικών, όλο το διήμερο στην Άρτα, με ντέρμπι δικεφάλων.

Αγαπητοί φίλοι η στήλη επιστρέφει σήμερα με προγνωστικά βόλεϊ και μπάσκετ. Final four κυπέλλου γυναικών στην όμορφη Άρτα και επιτέλους θα ξαναδούμε γυναικείο βόλεϊ στην τηλεόραση. Με μακροχρόνια προγνωστικά θα πάω κυρίως, σε μικρά πονταρίσματα, επειδή οι ανατροπές είναι συχνό φαινόμενο στα ντέρμπι γυναικών, στο ελληνικό βόλεϊ.

Προγνωστικά βόλεϊ: Μεγάλο ντέρμπι στον ημιτελικό

Και το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, για τον 2ο ημιτελικό αναμένεται μεγάλο ντέρμπι. Οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές φέτος και θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τους εγχώριους τίτλους, μαζί με τον ΠΑΟ. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει ένα προβάδισμα, καθώς διαθέτει τρείς παίκτριες που είναι μια ταχύτητα πάνω από τα ελληνικά δεδομένα. Νίζετιχ, Σίλβα και Καλντερόν, χτυπάνε από πολύ ψηλά και απλά δεν κόβονται εύκολα από τα αντίπαλα μπλοκ. Οι Θεσσαλονικείς έφτιαξαν ένα δεμένο και γρήγορο σύνολο, αλλά η ΑΕΚ αναμένεται να υπερισχύσει για άλλη μια φορά στο φιλέ. Κυρίως όσον αφορά την επίθεση.

Παίζει και άμυνα η Μακάμπι 

Κλείνω με προγνωστικά από την Euroleague, που παραδόξως έχω καιρό να δώσω. Είδα προχτές τη Μακάμπι με την Φενέρ και μου άρεσε. Το επιθετικό ταλέντο της ομάδας του Κάτας είναι δεδομένο, άλλα έδειξε ότι μπορεί αν χρειαστεί να παίξει και άμυνα. Η Έφες φέτος είναι προβληματική και μάζεψε πολλές απουσίες στην περιφέρεια. Χωρίς Λάρκιν, Μπομπουά και πιθανώς  Μίσιτς, είναι μια άλλη ομάδα, λιγότερο επικίνδυνη.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Όλα τα προγνωστικά μου

Mονό
19:30
Εφές - Μακάμπι Τελ Αβίβ
2
2.80
BET: 8 units
Mακροχρόνιο Κύπελλο Ελλάδος (Γ) 2022-23
Νικητής
ΑΕΚ
4.20
BET: 12 units
Μακροχρόνια δυάδα απόδοσης 15.96
Κύπελλο Ελλάδος (Γ) Νικητής
ΑΕΚ
4.20
Πρωτάθλημα Α1 (Γ) Νικητής
ΑΕΚ
3.80
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις