Φουλάρει για τον τίτλο η Άρσεναλ

Φουλάρει για τον τίτλο η Άρσεναλ

Παιχνίδια που πιθανόν κρίνουν το μέλλον ομάδων στην Premier League αυτή την αγωνιστική από τον #Nikolas43.

Η άγρια ομορφιά της Premier League ξεκινάει καθώς κάθε λάθος κίνηση μπορεί να κοστίσει είτε στην κορυφή είτε στην ουρά. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά

Προγνωστικά: Λέστερ – Άρσεναλ 

Τελική ευθεία για την Άρσεναλ, η στιγμή που πρέπει να αντέξει σε κάθε πίεση. Η Σίτι θα ακολουθεί βήμα βήμα ως το τέλος. Ο Γκουαρντιόλα το έχει ξανακάνει και θέλει ξανά. Ο Αρτέτα δεν πιστεύω να του το επιτρέψει και παιχνίδια όπως αυτό με τη Λέστερ θα τα καθαρίζει. Είδατε με την Άστον βίλα  τι έγινε. Θα μιλήσω για άστρο και όχι απλά για τύχη, η Άρσεναλ φέτος έχει άστρο. Θεωρώ πως θα περάσει από το Λέστερ, οι «αλεπούδες» έχουν πάρει κάποιες ανάσες καθώς βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5  σε απόδοση 2.00 στη Novibet.

Έβερτον – Άστον βίλα 

Δυο ομάδες που ξεκίνησαν με το αριστερό, ανανεώθηκαν, βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον μοιάζουν εφτάψυχες. Ειδικά τα «ζαχαρωτά». Η Έβερτον κέρδισε Άρσεναλ και Λιντς με το ίδιο σκορ (1-0) στην έδρα της και έχασε στο «Άνφιλντ» με το νέο προπονητή στον πάγκο της. Οι «χωριάτες» της Άστον βίλα στα τελευταία τρία παιχνίδια έχουν μαζέψει έντεκα τέρματα και έχουν πετύχει πέντε. Γενικά είναι παιχνίδι που με πάει στο goal/goal αλλά θα το κυνηγήσω σε combo μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 2,55 στη Fonbet.

Λιντς – Σαουθάμπτον

Παιχνίδι που ο χαμένος ίσως και να έχει προβλήματα. Οι δυο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, η Σαουθάμπτον μόνιμη εκεί από την αρχή, η Λιντς νέα είσοδος καθώς δεν κάνει νίκη ούτε με συνεννόηση. Η μάχη στην ουρά έχει ανάψει για τα καλά η βαθμολογική διαφορά είναι ελάχιστη, μια νίκη σε ανεβάζει μια ήττα αντίστοιχα σε στέλνει στην επικίνδυνη ζώνη. Δίνω παραπάνω πιθανότητες στο διπλό αλλά τα «παγώνια» πρέπει κάποια στιγμή να συνέλθουν. Θα πάω με το over 2,5 στο 2,02 σε δυάδα με το ματς στο «Γκούντισον Παρκ» σε συνολική απόδοση 5,15.

Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 

Εδώ τώρα τι να πει κανείς. Η Γουέστ Χαμ συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με τις εμφανίσεις της δείχνει έτοιμη να μπεί σε μπελάδες για την παραμονή της. Από την άλλη η Νότιγχαμ Φόρεστ, αν και νεοφώτιστη είναι στη 13η θέση, όχι με εξασφαλισμένη παραμονή αλλά σε καλύτερη θέση από τα «σφυριά». Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά με τράβηξαν οι αποδόσεις. Είδα το διπλό σε αποδόσεις κοντά στο 5.00 και το θεώρησα λίγο υπερβολικό. Ξεκάθαρο fun bet καθώς δεν εμπιστεύομαι τη Γουέστ χαμ φέτος ενώ η Φόρεστ το παλεύει και το 5.10 της Fonbet αξίζει λίγο ρίσκο.

Υ.Γ Ίσως το χειρότερο παρατσούκλι στην ιστορία του ποδοσφαίρου το «κόκκινα κατεργάρικα δέντρα» της Νότιγχαμ.  

Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Δείτε τα προγνωστικά μου

Combo
17:00
Λέστερ - Άρσεναλ 
2 & over 1,5
2.00
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 5.15
17:00
Έβερτον - Άστον βίλα 
Goal/goal & over 2,5
2.55
17:00
Λιντς - Σαουθάμπτον
Over 2,5
2.02
BET: 30 units
Fun bet
17:00
Γουέστ Χαμ - Νότιγχαμ Φόρεστ 
2
5.10
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις