Κε τε λα Combo με διπλό δώρο και στο Champions League!

Fonbet

Το Champions League συνεχίζεται κι απόψε με δύο ακόμη ματσάρες για τη φάση των «16» σε Λειψία και Μιλάνο.

Το Champions League, όπως και όλες οι διοργανώσεις, είναι τριπλές χάρη στο τριπλό δώρο* της Fonbet!

Η Ίντερ υποδέχεται την Πόρτο. Οι «νερατζούρι» αν και έπεσαν σε όμιλο με Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, βρήκαν τον τρόπο να προκριθούν, αφήνοντας εκτός την ομάδα της Βαρκελώνης. Το Σάββατο η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι κέρδισε εντός έδρας την Ουντινέζε (3-1). Η Πόρτο βρίσκεται στους «16», κατέκτησε το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, έφτασε φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά και πλησίασε την Μπενφίκα στο πρωτάθλημα. Αήττητοι στα τελευταία 22 επίσημα με 19-3-0 οι «δράκοι» που έχουν καλή παράδοση προκρίσεων κόντρα σε ιταλικές ομάδες (με 8-4).

Δείτε επίσης: Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Η Λειψία φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο άλλο ματς της βραδιάς. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στους ομίλους της περσινής σεζόν, με την κάθε ομάδα να κερδίζει το εντός έδρας παιχνίδι της (Σίτι 6-3, Λειψία 2-1). Διαδικαστικού χαρακτήρα η φάση των ομίλων για τη Σίτι, τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου, όπως και τις περασμένες πέντε σεζόν, το Σάββατο κόλλησε ενάντια στη Φόρεστ (1-1) στο Νότιγχαμ. Για τρίτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται στα νοκ άουτ η Λειψία, μετρώντας 4/6 νίκες στους ομίλους. Πανάξια πέρασε με 3-0 από την έδρα της Βόλφσμπουργκ το Σάββατο, παίρνοντας ψυχολογία. Τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες μετρά απέναντι σε ομάδες από την Αγγλία η Λειψία, ενώ η Σίτι έχει απολογισμό 19-4-8 κόντρα σε ομάδες από τη Γερμανία.

___________________________________________________________________________________________________________

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις |

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις