Περιστέρι – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Περιστέρι - Ολυμπιακός προγνωστικά

Περιστέρι - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Περιστέρι – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Περιστέρι – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Γήπεδο: «Δύο Αοράκια»
  • Χωρητικότητα: 5.222
  • Προϊστορία: Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις που έχουν δώσει μεταξύ τους οι δυο ομάδες, ο Ολυμπιακός μετράει εννέα νίκες ενώ το Περιστέρι μόλις μία.

Περιστέρι - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Περιστερίου

Το Περιστέρι έδειξε πως η δουλειά που κάνει ο Σπανούλης από τότε που ανέλαβε την ομάδα, την έχει ανεβάσει επίπεδο. Η κλήρωση το ευνόησε και κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου. Φυσικά το έργο του μόνο εύκολο δεν ήταν, αφού μετά τον ΠΑΟΚ χρειάστηκε να προσπεράσει και το εμπόδιο της ΑΕΚ. Ο ημιτελικός ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Το Περιστέρι καθάρισε την πρόκριση στο τελευταίο δεκάλεπτο, με ένα εντυπωσιακό σερί, που στηρίχτηκε στην άμυνά του. Απίστευτη εμφάνιση από τον Φρανσίσκο με 33 πόντους!

Stat attack: Δέχτηκε μ.ό. 64,5 πόντους στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ο Βασίλης Σπανούλης.

Τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Μετά το εμπόδιο του Άρη στον προημιτελικό, η ομάδα του Μπαρτζώκα βρήκε στο δρόμο της τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του θεσμού. Σε έναν πρόωρο τελικό κατάφερε να επικρατήσει, αποδεικνύοντας ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή υπερτερεί σε ποιότητα. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο και μάλιστα ήταν μπροστά στο σκορ στην ανάπαυλα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός έκανε ένα σερί που του έδωσε τη δυνατότητα να αυξήσει τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα χρόνου να κλειδώσει τη νίκη, αφού η ομάδα του Ράντονιτς έδειχνε αδύναμη να ατνιδράσει.

Stat attack: Τελευταία του ήττα εντός συνόρων αυτή από τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΣΕΦ στην περσινή σεζόν. Έκτοτε μετράει μόνο νίκες.

Απουσίες: Όλοι παρόντες για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μένει να δούμε ποιον από τους ξένους θα επιλέξει ο Έλληνας τεχνικός να μείνει εκτός.

 

 

Περιστέρι - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Τελικός με ξεκάθαρο φαβορί τον Ολυμπιακό. Τα χάντικαπ είναι κοντά στους 14-15 πόντους και δεν αξίζει να ρισκάρουμε. Το ίδιο ισχύει και με τους πόντους του αγώνα. Παρόλο που τα δυο ματς πρωταθλήματος των δύο ομάδων είχαν μεγάλα σκορ, ο τελικός Κυπέλλου σε ουδέτερο γήπεδο είναι μια άλλη συνθήκη. Το ποντάρισμά μας προέρχεται από τα ειδικά στοιχήματα και συγκεκριμένα τα συνολικά ριμπάουντ. Το όριο έχει τοποθετηθεί στα 67,5 και το under έχει αξία. Το Περιστέρι θα πάει σε σετ επιθέσεις για να μειώσει το ρυθμό του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες επιτρέπουν κάτω από 30 ριμπάουντ στους αντιπάλους τους. Άλλωστε τα στατιστικά στα δύο προηγούμενα ματς για το πρωτάθλημα είναι με το μέρος μας.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Ειδικό
20:00
Περιστέρι - Ολυμπιακός
Under 67,5 ριμπάουντ
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις