Πεισμώνουν τα «ζαχαρωτά» στο 2.50

Προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας από τον #JimTsilo με τη διαφορά ποιότητας να παίζει πλέον το ρόλο της στα παιχνίδια όλων των κατηγοριών.

Δεν έχω παράπονο και πιστεύω να μην έχετε ούτε και εσείς, με τις τελευταίες μας στήλες από το Νησί να πηγαίνουν εξαιρετικά. Μένουμε πιστοί στα προγνωστικά Αγγλίας, με το κουπόνι μας σήμερα Σάββατο να είναι φυσικά υπερπλήρες. Πάμε στο ψητό.

Πεισμώνουν τα «ζαχαρωτά» στο 2.50

Προγνωστικά Αγγλίας: Must win παιχνίδι για τα «ζαχαρωτά»

Εκκίνηση από Premier League, αν και δε το συνηθίζω, με το παιχνίδι Έβερτον – Λιντς να μου τραβάει τη προσοχή. Η Έβερτον με την πρόσληψη του Σον Ντάις έκανε σαφές, πως θέλει να σώσει τη κατηγορία. Ήδη βλέπουμε αλλαγή στο «μεντάλιτι» της Έβερτον αν και μέσα σε δυο βδομάδες δεν αλλάζουν δραματικά τα πράγματα. Η Λίντς δείχνει σε κατάσταση αποσύνθεσης, δεν έχει νίκη στα τελευταία εννιά στο πρωτάθλημα, ενώ η τελευταία εκτός έδρας νίκη της ήταν τον Νοέμβριο απέναντι στη Μπόρνμουθ. Δίκαια μοιρασμένο το σετ, αφού πρόκειται για παιχνίδι ζωής και θανάτου στις τελευταίες θέσεις. Πάντως για εμένα προσωπικά ο άσος σε αυτές τις τιμές αξίζει τη προσοχή μας, με την Έβερτον να παρουσιάζεται ήδη πιο στιβαρή και κυνική στο γήπεδο.

Η αγωνιστική κατάσταση βγάζει σημεία

Συνεχίζουμε με μια δυάδα χαμηλού ρίσκου από την Championship. Αρχικά στο παιχνίδι Μίντλεσμπρο – ΚΠΡ φυσικά έχουμε ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η αρμάδα του Κάρικ που έρχεται από το θρίαμβο στο ντέρμπι με την Σέφιλντ με 1-3. Η ΚΠΡ δείχνει σε κακή κατάσταση σε αυτό το κομμάτι της σεζόν, με τον Κρίτσλι να ανακατέβει συνεχώς τη τράπουλα μήπως και βγει από το αδιέξοδο. Πάντως βαθμολογικά ακόμη δεν κινδυνεύουν οι φιλοξενούμενοι. Η Μίντλεσμπρο έχει το πρώτο λόγο και δε βλέπω το τρόπο να χάσει το τρίποντο ειδικά μετά από μια τόσο μεγάλη, βαθμολογικά και ψυχολογικά, νίκη.

Στην ίδια κατηγορία η Χάντερσφιλντ φιλοξενεί την Μπέρμιγχαμ. Ζευγάρι που παραδοσιακά έχει αρκετή ισοπαλία στα μεταξύ τους και οι παρούσες συνθήκες δείχνουν προς τα ΄κει και δεξιά και εξηγούμαι. Η Χάντερσφιλντ είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, αγωνιστικά δεν πείθει και έχει και μια εντεκάδα απουσίες. Η Μπέρμιγχαμ με δύο συνεχόμενες νίκες έδειξε να συνέρχεται και πήρε βαθμολογική ανάσα, αλλά η εμφάνιση απέναντι στην Κάρντιφ ήταν κάτι παραπάνω από τραγική. Εν ολίγοις οι δύο ομάδες έχουν αρκετά κοινά, αλλά η αγωνιστική κατάσταση λέει Μπέρμιγχαμ και θα τη στηρίξω σε combo.

Οι φιλοξενούμενοι το πρώτο λόγο

Μια κατηγορία χαμηλότερα έχουμε το παιχνίδι Άκρινγκτον – Σριούσμπερι. Η Άκρινγκτον βρίσκεται πλέον εντός επικίνδυνης ζώνης και αγωνιστικά είναι πέρα για πέρα δίκαιο με τις εμφανίσεις της μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων να είναι κάκιστες. Η Σριούσμπερι συνεχίζει να ονειρεύεται πλέι οφ και γιατί να μη το κάνει αφού είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της λίγκας. Θα μου πείτε ευκαιριούλα το διπλό στο 2+. Ναι μεν αλλά… Η Άκρινγκτον διατηρεί μια εξαιρετική παράδοση στα εντός έδρας με τη Σριούσμπερι. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ανώτεροι σε όλους τους τομείς και οι γηπεδούχοι δείχνουν πως απέναντι σε κυνικές και σφιχτές ομάδες δεν… το έχουν. Εν ολίγοις τίμιο το διπλό, αλλά προτιμώ να φυλαχτώ στην ασφάλεια του combo.

Στην ίδια κατηγορία η Τσέλτεναμ φιλοξενεί την Μπάρνσλεϊ. Ακόμη ένα ζευγάρι που δείχνει σε αυτό το σημείο της σεζόν να το χωρίζει η ποιότητα εντός γηπέδου. Η Τσέλτεναμ πήρε βαθμολογική ανάσα με τη νίκη απέναντι στη Κέμπριτζ, αλλα οι εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα απέχουν από πειστικές. Η Μπάρνσλεϊ συνεχίζει να βρίσκεται εντός εξάδας πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά όσο και οι γύρω της νικάνε, δε μπορεί να εφησυχάζεται. Δίκαιες οι τιμές στο διπλό που καθαρά αγωνιστικά στέκεται μια χαρά και μόνο του. Βέβαια η Μπάρνσλεϊ συνηθίζει να κάνει κάτι αψυχολόγητες γκέλες και το εν λόγω παιχνίδι μου βρωμάει. Προτιμώ να παίξω safe με ποντάρισμα σε combo επιλογή.

Ολα τα προγνωστικά μου

Μονό
17:00
Έβερτον - Λιντς
1
2.50
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.99
17:00
Μίντλεσμπρο - ΚΠΡ
1
1.60
17:00
Χάντερσφιλντ - Μπέρμιγχαμ
Χ2 & under 3,5
1.87
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.00
17:00
Άκρινγκτον - Σριούσμπερι
Χ2 & under 3,5
1.65
17:00
Τσέλτεναμ - Μπάρνσλεϊ
Χ2 & over 1,5
1.82
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις