Θα γίνει της Ρώμης στο 2.06

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος μας δίνει ο #Georgiou από το Εuropa και το .Conference League με τις ομάδες της Ρώμης να πρωταγωνιστούν

Ένεκα της ημέρας, αποφάσισα να… τσικνήσω με δύο αναμετρήσεις από το Europa και Conference League, όπου κοινός παρονομαστής είναι οι δύο ομάδες της «Αιώνιας Πόλης» που δοκιμάζονται σε «Ολίμπικο» και Σάλτσμπουργκ αντίστοιχα. Καλή επιτυχία σε όλους με τα σημερινά προγνωστικά!

Θα γίνει της Ρώμης στο 2.06

Προγνωστικά: Σάλτσμπουργκ – Ρόμα 

Η διάκριση στην Ευρώπη είναι κάτι που ψάχνει η Σάλτσμπουργκ, μιας και στο πρωτάθλημα της Αυστρίας έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια. Σήμερα υποδέχεται στην «Red Bull Arena», την κάτοχο του περσινού Europa Conference League, Ρόμα, με στόχο να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο «Ολίμπικο» σε μια εβδομάδα. Οι «ταύροι», μπήκαν δυνατά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, συντρίβοντας με 4-0 την Αούστρια Λουστενάου, ωστόσο όπως προαναφέραμε θέλουν να ρίξουν το βάρος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια γιατί όλο μέλι-μέλι και τηγανίτα τίποτα…

Ο Ματίας Τζάισλε δουλεύει με ένα αρκετά νεανικό ρόστερ, στο οποίο ξεχωρίζει ο 22χρονος Ελβετός φορ, Νόα Οκαφόρ που μαζί με τον Τζούνιορ Αντάμου είναι οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας. Παρόλα αυτά σήμερα θα έχει σημαντικές απουσίες, μιας και δεν θα αγωνιστούν ο στόπερ Οκό, ο αριστερός μπακ Γκουίντο, ο μέσος Τιζανί και ο μεσοεπιθετικός Καμέρι.

Η Ρόμα θέλει να αφήσει το στίγμα της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη φετινή περίοδο, αφού η κατάκτηση του Europa Conference League πέρσι, δεν της έδωσε μόνο την άνοδο στο Europa League, αλλά και την ευκαιρία να παίξει σε πιο ανταγωνιστική διοργάνωση. Οι «τζιαλορόσι», είδαν τη Λέτσε να τους σταματά, στην προσπάθεια που κάνουν για να πλησιάσουν στην τετράδα, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1, αποτέλεσμα που δεν χαροποίησε τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ωστόσο ο Πορτογάλος πολύπειρος τεχνικός έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τα παιχνίδια με την αυστριακή ομάδα και εφόσον παρουσιαστούν σοβαροί οι παίκτες του, η πρόκριση δεν χάνεται. Εκτός παραμένει ο αριστερός μπακ-χαφ Σπινατσόλα που είναι τραυματίας.

Λάτσιο – Κλουζ

Κι εκεί που όλοι περίμεναν από τη Λάτσιο να πατήσει το πόδι στο γκάζι, όσον αφορά το ιταλικό πρωτάθλημα και να μπει σφήνα στις δύο ομάδες του Μιλάνο, την Ίντερ και τη Μίλαν, προκειμένου να αναρριχηθεί στην πρώτη τριάδα, πραγματοποιεί κοιλιά και ειδικότερα στο χειρότερο χρονικό σημείο. Η εντός έδρας ήττα από την Αταλάντα με 2-0, την έριξε στην 6η θέση με 39 βαθμούς, δύο λιγότερους από τις Αταλάντα, Ρόμα και Μίλαν, συμπληρώνοντας τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.  Σήμερα ωστόσο θέλει να αξιοποιήσει αρχικά τον παράγοντα έδρα απέναντι στην Ρουμάνικη Κλουζ, αφού έχει ως στόχο να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης, έχοντας μοναδική απουσία αυτή του αριστερού μπακ Ράντου.

Η Κλουζ γνωρίζει πολύ καλά πως η αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση στην «Αιώνια Πόλη» απέναντι στην Λάτσιο, είναι δύσκολη. Αφενός επειδή οι Ιταλοί θα επιδιώξουν να κάνουν ένα restart για τις μέτριες εμφανίσεις στη Serie A, που τους έριξε στην 6η θέση της βαθμολογίας κι αφετέρου λόγω του ότι η ρουμανική ομάδα προέρχεται από ήττα με 2-0 στην έδρα της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα το περασμένο Σάββατο, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα θα δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση, από τη στιγμή που ο επαναληπτικός θα γίνει στη Ρουμανία σε μία εβδομάδα. Ο Νταν Πετρέσκου είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει προβλήματα τραυματισμών, με τον Τσιπριάν Ντέακ να έχει σκοράρει πέντε τέρματα και να έχει μοιράσει έντεκα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και να αναμένει να βρεθεί στην γραμμή κρούσης δίπλα στους Πετρίλα και Γεμπόα.

Πάμε λοιπόν να επιλέξουμε το over 2,5 της Ρόμα που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.06 στην Novibet και τον άσο και over 1,5 στο «Ολίμπικο» σε απόδοση 1.67 στη Fonbet.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Μονό
19:45
Σάλτσμπουργκ - Ρόμα
Over 2,5
2.06
BET: 10 units
Moνό
22:00
Λάτσιο - Κλουζ
1 & οver 1,5
1.67
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις