Η κορυφή του κόσμου ανήκει σε έναν

Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι προγνωστικά

Ο #Bats ποντάρει στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων, αλλά και σε παιχνίδια του αγγλικού, γαλλικού και γερμανικού πρωταθλήματος.

Γεμάτο το κουπόνι για αυτό το Σάββατο, με πλήθος επιλογών από τα μεγάλα πρωταθλήματα και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Τα προγνωστικά μας περιλαμβάνουν μονές και συνδυαστικές επιλογές.

Η κορυφή του κόσμου ανήκει σε έναν

Προγνωστικά: Μπάγερν – Μπόχουμ

Αυτή ναι, είναι Μπάγερν! Μετά από τρεις σερί απογοητευτικές εμφανίσεις και ισοπαλίες, η ομάδα του Νάγκελσμαν άρχισε να ρολάρει ξανά και να βρίσκει τον εαυτό της. Πρώτα διέλυσε με 4-0 τη Μάιντζ εκτός έδρας στους «16» του κυπέλλου κι έπειτα επικράτησε με 4-2 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ για το πρωτάθλημα. Η προσθήκη του Κανσέλο την έχει μεταμορφώσει επιθετικά, κάτι που γίνεται την κατάλληλη στιγμή. Κι αυτό επειδή ακολουθεί το κρίσιμο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των «16» του Champions League την Τρίτη.

Η Μπόχουμ είναι η κατάλληλη αντίπαλος πριν από έναν τόσο σημαντικό και απαιτητικό αγώνα για τους Βαυαρούς. Εκτός έδρας είναι η χειρότερη ομάδα της Bundesliga κι έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, καθώς σε δέκα ματς μακριά από το γήπεδό της έχει δεχτεί 29 τέρματα. Ακόμα κι αν η Μπάγερν έχει το μυαλό της στο ματς της Τρίτης, δύσκολα θα σταματήσει σε χαμηλά επίπεδα όσον αφορά το σκοράρισμα. Εφόσον το over 3,5 των γηπεδούχων δίνεται στο 2.25 στη Fonbet, δε γίνεται να το αγνοήσουμε.

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον

Στο «Σέλχαρστ Παρκ» του νοτίου Λονδίνου, η 12η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την 6η Μπράιτον. Παρότι οι δύο ομάδες εδράζονται σε διαφορετικές πόλεις, έχουν αναπτύξει μια έντονη αντιπαλότητα που ξεπερνά αυτήν που έχουν με τις συμπολίτισσες τους. Η σεζόν τις βρίσκει σε πολύ διαφορετική φάση. Οι γηπεδούχοι έχουν φτάσει αισίως τα έξι ματς χωρίς νίκη, με το διπλό στην έδρα της Μπόρνμουθ να αποτελεί τη μοναδική τους επικράτηση στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Αν αναλογιστούμε ότι η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού έχει φτάσει τους έξι βαθμούς, τότε μόνο άνετη δεν μπορεί να νιώθει η ομάδα του Βιεϊρά με την τωρινή της κατάσταση.

Στόχος της η επιστροφή στις νίκες απέναντι στην κορυφαία ομάδα της Premier League φέτος από τις «μικρές». Στην προηγούμενη αγωνιστική, ακόμα και σε ένα ματς που φαινόταν ότι δε θα της έβγαινε, η Μπράιτον κατάφερε να λυγίσει τη μαχητική Μπόρνμουθ με γκολ του Μιτόμα στο 87’ και να κερδίσει με 1-0. Κι αν οι φίλοι της φοβούνταν πως με την αποχώρηση του Πότερ θα την έβλεπαν να χάνει τη δυναμική της, ο Ντε Τζέρμπι την έχει κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστική. Η φόρμα είναι με τους φιλοξενούμενους, όμως η σημασία της αναμέτρησης μας οδηγεί περισσότερο προς τα αριστερά. Οι «αετοί» θα τα δώσουν όλα μπροστά στο κοινό τους και η νίκη σε ένα ματς με τέτοια σημασία μπορεί να τους αλλάξει άρδην τη χρονιά. Επιλογή μας το 1Χ & over 1,5 με απόδοση 2.52 στο Pamestoixima.gr.

Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν

Με ματσάρα ανοίγει η αγωνιστική στη Ligue 1 για το Σάββατο, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν δοκιμάζεται στην πολύ δύσκολη έδρα της Μονακό. Οι στόχοι των Παριζιάνων μειώνονται μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο μεσοβδόμαδα. Η Μαρσέιγ ήταν ανώτερη και υπέταξε την ομάδα του Γκαλτιέ με 2-1, για να συνεχίσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σαν να μην έλειπε αυτό, η Παρί έχασε και τον Μέσι με τραυματισμό, λίγο πριν το σημαντικό παιχνίδι με την Μπάγερν για τους «16» του Champions League. Στο μεταξύ η Μονακό δεν αγωνιζόταν επειδή είχε ήδη αποκλειστεί.

Τελευταία φορά που ηττήθηκαν οι Μονεγάσκοι ήταν στο τελευταίο ματς πριν το Μουντιάλ, με 3-2 εντός έδρας από τη Μαρσέιγ. Έκτοτε μετρούν πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ τρέχουν σερί τριών νικών εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Με την Παρί να έχει μπροστά της την αναμέτρηση με την Μπάγερν και τον Γκαλτιέ να μην υπολογίζει τους Εμπαπέ, Μέσι και πιθανότατα τον Χακίμι, είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δίνονται ως φαβορί. Το πέτυχε πέρσι (3-0), πρόπερσι (3-2), μπορεί να τα καταφέρει και φέτος η Μονακό. Θα πάρουμε τον άσο με απόδοση 2.62 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Μπόρνμουθ – Νιουκάστλ

Η αναμέτρηση Μπόρνμουθ – Νιουκάστλ είναι αυτή που κλείνει την αγωνιστική δράση απόψε στην Premier League. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είναι προτελευταίοι στη βαθμολογία, μόνο εύκολο δεν αναμένεται το συγκεκριμένο παιχνίδι για τις «καρακάξες». Στο ματς του πρώτου γύρου, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ», ενώ στη δεύτερη συνάντησή τους σε αυτό το γήπεδο για το Carabao Cup η Νιουκάστλ πήρε δύσκολη νίκη με 1-0.

Αυτή την στιγμή, τα «κεράσια» βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση με μόλις μία ισοπαλία στα τελευταία οκτώ ματς. Ωστόσο, πέρα από το 1-1 με τη Νότιγχαμ πριν δύο αγωνιστικές, ακόμα και στην ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με 1-0 από την Μπράιτον έδειξαν σημάδια βελτίωσης. Αντίθετα, η Νιουκάστλ μπορεί να παραμένει αήττητη στην Premier League από τον Αύγουστο (!), αλλά έχει κερδίσει μονάχα ένα από τα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος. Η ανάγκη της Μπόρνμουθ για βαθμούς την κάνει αυτόματα πιο επικίνδυνη, και αυτή μπορεί να πάρει την ισοπαλία από μια ομάδα που είναι τέταρτη με ίδιο αριθμό νικών και ισοπαλιών. Ποντάρουμε στο Χ, που πληρώνει 4.00 στη Fonbet.

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ

Τo τελευταίο ματς της σημερινής στήλης είναι ίσως και το πιο σημαντικό. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ασίας Αλ Χιλάλ, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Η μεν απέκλεισε την Αλ Αχλί με το επιβλητικό 4-1, η δε τη Φλαμένγκο με 3-2 για να βρεθούν σε αυτό το σημείο. Το 1.25 του άσου είναι ενδεικτικό της υπεροχής αλλά και της ποιοτικής ανωτερότητας της «βασίλισσας».

Σε τελικούς η Ρεάλ δεν χάνει σχεδόν ποτέ, πόσο μάλλον απέναντι σε ομάδες τέτοιου επιπέδου. Ωστόσο, δε βρίσκεται και στα καλύτερά της αυτή την περίοδο. Έχει θέματα στην άμυνα, τα οποία εντείνονται από τις πολλές απουσίες στα μετόπισθεν. Κουρτουά, Μεντί και Μιλιτάο δεν υπολογίζονται, οπότε θα δούμε οπωσδήποτε βασικό τον Νάτσο και ίσως τον Καμαβινγκά ως αριστερό μπακ (όπως συνέβη με την Αλ Αχλί). Μπορεί να βρει ένα γκολ η Αλ Χιλάλ, όπως έδειξε με την αποτελεσματική εμφάνισή της απέναντι στη Φλαμένγκο, ακόμα κι αν χάσει. Στο 2.88 βρίσκουμε τον άσο & goal/goal στη Novibet.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση

Μονό
16:30
Μπάγερν - Μπόχουμ
Μπάγερν over 3,5
2.25
BET: 20 units
Combo
17:00
Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον
1Χ & goal/goal
2.52
BET: 15 units
Μονό
18:00
Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν
1
2.62
BET: 15 units
Μονό
19:30
Μπόρνμουθ – Νιουκάστλ
Χ
4.00
BET: 10 units
Combo
21:00
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ
1 & goal/goal
2.88
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις