Ίντερ VS Μίλαν: Το «Derby della Madonnina» αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Εβδομάδα δράσης στην COSMOTE TV

Το «Derby della Madonnina» ή αλλιώς το ντέρμπι του Μιλάνου πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα στο αθλητικό πρόγραμμα μεταδόσεων της COSMOTE TV.

Το σφύριγμα έναρξης θα ακουστεί στο «Τζουζέπε Μεάτσα», με τη γηπεδούχο και 2η στη βαθμολογία, Ίντερ, να υποδέχεται τη Μίλαν κοιτώντας την από απόσταση μόλις 2 βαθμών. Θα καταφέρουν οι «Νεραντζόυρι» να αυξήσουν κι άλλο τη διαφορά τους; Η απάντηση θα δοθεί την Κυριακή 5/2 στις 21.45. O αγώνας θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 2HD και το COSMOTE SPORT 4K της streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV. Τον σχολιασμό του ντέρμπι θα κάνει από το Μιλάνο, ο Αντρέα Παλομπαρίνι.

Στέφανος Τσιτσιπάς, Κατερίνα Στεφανίδη και Μίλτος Τεντόγλου στα κανάλια COSMOTE SPORT

Η COSMOTE TV φιλοξενεί και φέτος το παγκόσμιο κύπελλο του τένις ανδρών, Davis Cup. Οι τηλεθεατές θα «μεταφερθούν» στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν τον Στέφανο Τσιτσιπά και τα υπόλοιπα μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος (Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Αριστοτέλης Θάνος) να μάχονται απέναντι στον Ισημερινό, διεκδικώντας την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία της διοργάνωσης, έπειτα από 19 χρόνια.

Οι πρώτες αναμετρήσεις (2 αγώνες μονού) θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 4/2, ενώ την Κυριακή 5/2 θα ακολουθήσουν ένας αγώνας διπλού και δύο αγώνες μονού. Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες κερδίζει μια θέση στα play offs του World Group 1, όπου θα «κυνηγήσει» μια θέση για την τελική φάση στην οποία συμμετέχουν οι 18 καλύτερες εθνικές ομάδες του κόσμου. Και τις δύο μέρες της δράσης, μία ώρα πριν από την έναρξη των αγώνων, οι τηλεθεατές θα συντονίζονται στο Pregame Show, το οποίο περιλαμβάνει πλούσιο ρεπορτάζ για τις δύο ομάδες. Με τη λήξη του τελευταίου παιχνιδιού κάθε μέρας, η σκυτάλη θα δίνεται σε Post Game Show και τους Γιάννη Κυφωνίδη, Μαρίζα Γεωργίτση και Σωτήρη Κωσταβάρα, για την παρουσίαση αποκλειστικών συνεντεύξεων με τους πρωταγωνιστές, αναλύσεις και παρασκήνιο.

Όλη η δράση θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD. Το Pregame Show, καθώς και η πρώτη αναμέτρηση του Σαββάτου 4/2 θα μεταδοθούν ταυτόχρονα και από το κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Εκτός από τον Στέφανο Τσιτσιπά, στα κανάλια COSMOTE SPORT «πρωταγωνιστούν» η Κατερίνα Στεφανίδη και Μίλτος Τεντόγλου. Οι δύο πρωταθλητές θα δώσουν τη δική τους μάχη στο άλμα επί κοντώ και το άλμα εις μήκος, αντίστοιχα, στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Το πρώτο ραντεβού των τηλεθεατών θα δοθεί το Σάββατο 4/2 στις 23.00 (COSMOTE SPORT 5HD) με την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία θα ταξιδέψει στη Βοστώνη για το New Balance Grand Prix, τον δεύτερο «σταθμό» του φετινού World Athletics Indoor Tour. Η συνέχεια των διοργανώσεων του κλειστού στίβου θα δοθεί στο Τόρουν της Πολωνίας, για το Orlen Copernicus Cup με τον Μίλτο Τεντόγλου (Τετάρτη 8/2, 19.00, COSMOTE SPORT 8HD).

Η ώρα των «αιωνίων» στο CEV Challenge Cup

Το CEV Challenge Cup βρίσκεται στην ημιτελική φάση και επιφυλάσσει το πολυαναμενόμενο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η πρώτη μάχη των «αιωνίων» θα μεταδοθεί την Τρίτη 7/2 στις 20.00 από το COSMOTE SPORT 8HD. Η επόμενη συνάντηση των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/2, στην έδρα των «πρασίνων» (19.00, COSMOTE SPORT 7HD). Ο νικητής θα συναντήσει στον μεγάλο τελικό τον νικητή του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβίβ-Φόντε Μπαστάρντο. Εκτός από τη μετάδοση των αγώνων, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους Pregame και Postgame εκπομπές με όλο το ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και σχολιασμό.

H υπόλοιπη αγωνιστική δράση της COSMOTE TV

Όπως κάθε εβδομάδα, στα κανάλια COSMOTE SPORT φιλοξενούνται 4 παιχνίδια της Super League και η δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα μεταφέρει τον παλμό των εξελίξεων μέσα από Pregame και Postgame εκπομπές και το Super League Sporthow.

Η τηλεοπτική ατζέντα της COSMOTE TV περιλαμβάνει, επίσης, αγώνες της Serie A, της Liga Portugal Bwin, του Sky Bet EFL Championship, της cinch Scottish Premiership και της Roshn Saudi League με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Επιπλέον, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα δουν την ομάδα εφήβων (Κ19) του Παναθηναϊκού να κοντράρεται με την Πόρτο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο των playoffs του UEFA Youth League (Τετάρτη 8/2, 19.00, COSMOTE SPORT 3HD).

Από το πρόγραμμα μεταδόσεων δεν λείπει το ΝΒΑ, όπου έως τις 10/2, οι φίλοι του μπάσκετ θα απολαύσουν 16 ματς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και άλλα μεγάλα «αστέρια» των αμερικανικών παρκέ. Η μπασκετική δράση εντός ευρωπαϊκών συνόρων, έχει προορισμό τα γήπεδα της Ισπανίας (ACB Liga Endesa), της Τουρκίας (Turkish Basketball Super League) και της Ιταλίας (Lega Basket Serie A).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις