Ταμείο… α λα γαλλικά

Ταμείο… α λα γαλλικά

Καλημέρα σε όλους! Δυστυχώς δεν κάναμε σεφτέ χθες, καθώς οι Σουηδοί τελικά βρήκαν τρόπο να μείνουν στα δύο γκολ. Ωστόσο ο αγώνας του Στρασβούργου με τη Νις, πήγε όπως είπαμε, χωρίς πολλές φάσεις, με πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα από τους φιλοξενούμενους που εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων και τον Ντόλμπεργκ να παίρνει τη σκυτάλη από τον Γκουιρί πετυχαίνοντας δύο γκολ. Για τους λάτρεις της στατιστικής, η Νις έχει πετύχει τέσσερα τέρματα τις δύο πρώτες αγωνιστικές, έχοντας ισάριθμα σουτ στο τέρμα!!!

Πάμε στα σημερινά όμως, ελπίζοντας πως οι Γάλλοι θα μας κάνουν πάλι τη χάρη. Ξεκινάμε με τον αγώνα Μετς-Μονακό. Για τους γηπεδούχους αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν. Από την άλλη, οι «πρίγκιπες» στραβοπάτησαν εντός έδρας στην πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο τη Ρεμς. Βρέθηκαν πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ (0-2 στο 21’). Βρήκαν όμως τα πατήματά τους, μείωσαν λίγο πριν την ανάπαυλα, και ισοφάρισαν στο τελικό 2-2 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Πιστεύω στο υλικό τους, που σίγουρα είναι ένα επίπεδο πάνω από αυτό της Μετς. Σίγουρα δε θα ήθελαν να μείνουν χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές, ωστόσο μέχρι να δούμε δείγματα γραφής και από τη Μετς, καλό θα ήταν να έχουμε και μια κάλυψη σε πιθανή ισοπαλία. Δεν πιστεύω πως η Μονακό θα ηττηθεί απόψε, σε έναν αγώνα που θα δούμε και κανένα γκολάκι και έτσι θα πάω με το Χ2 & over 1,5 που προσφέρεται στο 1.73.

Ο δεύτερος αγώνας με τον οποίο θα ασχοληθώ είναι αυτός της Μπρεστ με τη Μαρσέιγ. Η πρόταση μου είναι ακριβώς ίδια, όπως και η απόδοσή της. Θα εμπιστευτώ λοιπόν τους Μασσαλούς στο Χ2 & over 1,5 (1.73), έχοντας δει τη Μπρεστ της πρεμιέρας. Η αποψινή γηπεδούχος ηττήθηκε με 4-0 στην έδρα της Νιμ την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς να προβάλλει αντίσταση. Βρέθηκε πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ με 2-0 (στο 31’) και το υπόλοιπο ματς φάνηκε σαν τυπική διαδικασία. Όπως και στον προηγούμενο αγώνα, έτσι και εδώ, οι φιλοξενούμενοι υπερτερούν σε ποιότητα και εμπειρία. Η άμυνα της Μπρεστ δεν ενέπνευσε εμπιστοσύνη και ο μόνος λόγος που θα προτιμήσω και την κάλυψη της ισοπαλίας είναι επειδή δεν έχουμε δει ακόμα σε επίσημο ματς τη Μαρσέιγ.

Δυάδα (απόδοσης 2.99)

16:00 Μετς – Μονακό: Χ2 & over 1,5 (1.73)

22:00 Μπρεστ – Μαρσέιγ: Χ2 & over 1,5 (1.73)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις