Έρχεται η «Μαύρη Θύελλα»

βόμβες στοίχημα

Τις πρώτες βόμβες στοίχημα για το 2023 έχει ο #Funbetάκιας στην στήλη της Τρίτης, ποντάροντας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Που είστε ρε αλάνια; Τι μου κάνετε; Πως είστε; Σας έδωσα ψωμάκι στο Λίβερπουλ – Λέστερ πριν καιρό και έμαθα αρκετοί με ψάξατε. Να ‘μαι, επέστρεψα στη δράση με βόμβες στοίχημα στο αγαπημένο Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο πάντοτε μας έδινε στοιχηματικές ευκαιρίες. Έτσι θα γίνει και σήμερα, με το πρόγραμμα να διαθέτει δύο αγώνες.

Μάχη μεταξύ Καλλιθέας και Λαμίας στην Αθήνα. Δεν βλέπεται η ομάδα της Φθιώτιδας με τον Σάββα Παντελίδη στην άκρη του πάγκου. Δύο ισοπαλίες και τρεις τριάρες σε πέντε αγώνες. Ντροπής πράγματα. Αναμέτρηση ευκαιρία για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με ενδεχόμενη πρόκριση, μπορούν να ονειρεύονται ακόμη και τα ημιτελικά, καθώς στη φάση των «8» θα αντιμετωπίσουν είτε τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, είτε τον Άγιο Νικόλαο.

Άσος με draw no bet στο 1.85 κρατάμε για την αναμέτρηση.

Συνεχίζουμε στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Καλαμάτα, στη ρεβάνς του 2-0. Η ομάδα του Λουτσέσκου έφτασε τις δέκα «καθαρές εστίες» το Σάββατο απέναντι στη Λαμία (0-3), όμως σε αρκετές περιπτώσεις έχουν απειληθεί. Μία από αυτές, το παιχνίδι στην Καλαμάτα, στην οποία ο Κοτάρσκι έκανε σημαντικές επεμβάσεις.

Θα κρατήσουμε το goal/goal στο άκρως προκλητικό 2.90 από το Pamestoixima.gr. Έχοντας την… τρέλα του φίλτατου Σωτήρη Γεωργούντζου, η αγαπημένη «Μαύρη Θύελλα» μπορεί να βρει ένα τέρμα για τις σημερινές βόμβες στοίχημα.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
16:30
Καλλιθέα - Λαμία
1 dnb
1.85
BET: 25 units
Μονό
21:00
ΠΑΟΚ - Καλαμάτα
Goal/goal
2.90
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις