Κυνηγούν την Ευρώπη οι «μπλε»

προγνωστικά

Προγνωστικά από #Mertzanidis σε Αγγλία και Γαλλία, με τις αναμετρήσεις της Τσέλσι και της Παρί να έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες. Επιστροφή με το νέο χρόνο αφού το Μουντιάλ τελείωσε και σιγά σιγά μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς. Η χρονιά έκλεισε με αρκετά καλό κέρδος και τέτοιο σκοπό έχουμε και για το 2023. Πάμε να δούμε σιγά σιγά τα σημερινά μας προγνωστικά από Premier League και Ligue 1.

  • Ξεκινάμε με την Αγγλία και το παιχνίδι της Τσέλσι κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι Λονδρέζοι θα ταξιδέψουν μέχρι το «Σίτι Γκράουντ» με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Καθάρισαν με 2-0 την Μπόρνμουθ από το πρώτο ημίχρονο και έδειξαν πως όποτε ήθελαν ανέβαζαν ρυθμό και πατούσαν εύκολα περιοχή. Από την άλλη, η Φόρεστ, ηττήθηκε από τη Γιουνάιντετ με 3-0 ανήμπορη να αντιδράσει αφού ήταν κατώτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Πιστεύω πως η ένταξη του Ζακάρια έχει ανεβάσει το κέντρο της Τσέλσι και η ομάδα είναι σε όλα τα μήκη και πλάτη πολύ καλή. Έχει χρόνο να κυνηγήσει θέση που οδηγεί στο Champions League και θα το κάνει αν καθαρίσει τα θεωρητικά εύκολα ματς. Πάμε με την νίκη της Τσέλσι σε απόδοση 1.70 στη Νovibet.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

  • Μένουμε στο Νησί αλλά κατεβαίνουμε μία κατηγορία κάτω, εκεί όπου η Κόβεντρι υποδέχεται την Μπρίστολ Σίτι. Οι γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας αφού μετράνε μία ήττα στα τελευταία δέκα εντός. Η Μπρίστολ δεν εντυπωσιάζει φέτος και ειδικά μακριά από το σπίτι της. Όλα μας οδηγούν στον άσο αλλά παίζουμε με ασφάλεια και τον επιλέγουμε με draw no bet.

  • Τέλος κλείνουμε με την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία ταξιδεύει στο κατάμεστο «Μπολαέρτ». Η Λανς λοιπόν υποδέχεται την Παρί στην πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος αφού δεν έχει χάσει ούτε βαθμό εκεί μέσα έχοντας 8/8 νίκες. Χωρίς τον Μέσι και χωρίς τον Νεϊμάρ αφού ο πρώτος ακόμα πανηγυρίζει το Μουντιάλ ενώ ο δεύτερος δέχτηκε κόκκινη κάρτα με το Στρασβούργο και χάνει το σημερινό ματς. Δύσκολα βγάζεις σημείο για αυτό θα επιλέξω τα γκολ τα οποία είναι σε απόδοση διπλασιασμού.

Δυάδα απόδοσης 2.55
17:00
Κόβεντρι - Μπρίστολ Σίτι
1 dnb
1.50
18:30
Νότιγχαμ Φόρεστ - Τσέλσι
2
1.70
BET: 25 units
Combo
21:45
Λανς - Παρί Σεν Ζερμέν
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις