Μακάμπι, Ρεάλ και 3.74

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Ο #Prinos ψάχτηκε στα παιχνίδια της Euroleague και εστιάζει σε δυάδα απόδοσης που αγγίζει το 3.74 στη σημερινή στήλη.

Σε ρυθμούς μπασκετικούς θα κινηθούμε σήμερα, με τους αγώνες της Euroleague να κλέβουν την παράσταση. Η φετινή διοργάνωση από πλευράς θεάματος δεν είναι η καλύτερη που έχουμε δει, όμως είναι αμφίρροπη και δύσκολη στην πρόβλεψη. Όλες οι ομάδες είναι ικανές να κερδίσουν σε οποιαδήποτε έδρα. Προχωράμε με τα προγνωστικά μπάσκετ.

Προγνωστικά μπάσκετ – Euroleague

Περνάμε λοιπόν στα προγνωστικά μας με στάση στην Γερμανία, εκεί που η Άλμπα υποδέχεται την Μακάμπι . Η γερμανική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα αν και παλεύει όλα τα παιχνίδια της . Στα αγωνιστικά νέα, θα λείψει ο Έρικσον, ο καλύτερος σουτέρ των γηπεδούχων. Από την άλλη μεριά, η Μακάμπι είναι στην όγδοη θέση της κατάταξης και θα της λείψουν ο Μπαλντγουιν με τον Ποϊθρες. Αναμένω τις ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, αλλά έστω και δύσκολα οι φιλοξενούμενοι να παίρνουν το ροζ φύλλο. Η απόδοση για το διπλό των ισραηλινών είναι 1.92.

Η δεύτερη αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει είναι αυτή στην Μαδρίτη ανάμεσα στην Ρεάλ και την Βιλερμπάν. Στην έδρα τους οι γηπεδούχοι είναι φαβορί με κάθε αντίπαλο, καθώς διαθέτουν ένα πλήρες ρόστερ. Οι φιλοξενούμενοι τώρα σόκαραν στο τελευταίο δευτερόλεπτο τον Ολυμπιακό και πήραν την νίκη, όμως σε ποιότητα υστερούν των Ισπανών . Η επιλογή μας λοιπόν θα είναι το συνδυαστικό στοίχημα νίκη της Ρεάλ  & over 86.5 πόντους γηπεδούχου σε απόδοση 1.95.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Δυάδα απόδοσης 3.74
21:00
Άλμπα - Μακάμπι Τελ Αβίβ
2
1.92
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Βιλερμπάν
1 & Ρεάλ over 86,5 πόντους
1.95
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις