Μένουν με την… όρεξη οι Μαροκινοί

Μένουν με την... όρεξη οι Μαροκινοί

Εμπόδιο στα σχέδια των Μαροκινών μπαίνει η απαγόρευση του Κατάρ για προσέλευση χωρίς εισιτήριο.

Σύμφωνα με τη L’ Equippe ο μαροκινός εθνικός αερομεταφορέας Royal Air Maroc ακύρωσε αρκετές πτήσεις μεταξύ Καζαμπλάνκα και Ντόχα για τους οπαδούς του Μαρόκου που ήθελαν να ταξιδέψουν στο Κατάρ για τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Γαλλίας απόψε. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό οφείλεται σε «περιορισμούς που έθεσαν οι αρχές του Κατάρ».

Η πηγή του AFP αναφέρει ότι 2100 επιβάτες, στην πλειονότητά τους οπαδοί του Μαρόκου, έχουν επηρεαστεί – αλλά με άλλες 23 πτήσεις να μην έχουν τροποποιηθεί. Στη Ντόχα, μαροκινοί οπαδοί στις πρώτες πτήσεις εξήγησαν ότι η μαροκινή FA τους είχε υποσχεθεί εισιτήρια τα οποία δεν είχαν ακόμη φτάσει. Αυτές οι πτήσεις εκτελούνται από την Qatar Airways.

Το Hamad Aiport είπε στους επιβάτες ότι δεν πρέπει να ταξιδέψουν στα δύο αεροδρόμια της Ντόχα “μέχρι να αποκτήσουν εισιτήρια για τους επερχόμενους αγώνες”. Ωστόσο, η Royal Air Maroc είχε αποφασίσει να πραγματοποιήσει 30 ειδικές πτήσεις μεταξύ Καζαμπλάνκα και Ντόχα μετά την ιστορική πρόκριση των Atlas Lions στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 ως η πρώτη αφρικανική ομάδα που έφτασε σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις